Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

COOLCASC

Coolcasc

A svájci Coolcasc márka eredete 2007-re nyúlik vissza, amikor az alapító, Mar Peire egy jellegzetes sisakhuzatot tervezett gyermekei számára, hogy síelés közben is szemmel tudja tartani őket. Így jöttek létre az első, kifejezetten gyermekeknek szánt sisakborítások. Addig semmi hasonló nem volt a piacon. Emiatt a Coolcasc márka már néhány évvel az alapítása után világsikert aratott, és termékei széles körben ismertté váltak a sípályákon. 

Az évek során a márka 30 országba terjeszkedett, és különböző védősisak-modellekhez, például kerékpáros és görkorcsolyás sisakokhoz tervezett fedőlapokat. 2020-ban a márka az ISPO 2020 kiállításon bemutatta a világnak a második vezető dizájnját, a modern Coolmasc síszemüvegfedőket. Ezekhez az újrahasznosított műanyag palackokból készült technológiai lycra szövetet használt.  

A Coolcasc egy olyan márka, amely egy innovatív ötletből született. A fenntartható és etikus anyagok használata a gyártás során szintén hozzájárult a sikerhez. Története során a vállalat egy sor különböző nyomású sisakot dobott piacra, amelyek világszerte kielégítik a legfiatalabb felhasználók igényeit. Ezek közé tartoznak az Animals, a Foggy, a Cool Bike és a Craft.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása