Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

DUOTONE

duotone

A Duotone a Boards&More vállalatból származó márka, amely a 2000-es évek óta a vízi sportokra specializálódott. A vállalat különösen a kitesurf, a windsurf és a wingfoil sportágak iránt érdeklődik. A jelenlegi Duotone név 2018 óta létezik, de korábban a kitesurf rajongók North Kiteboarding és North Sails néven ismerték.  Az átnevezést követően a márka csapata ugyanazokból a tervezőkből, mérnökökből és egyéb szakemberekből áll, akik szintén igazi vízi sportok szerelmesei, és akik más Brands&More projektekben is együttműködnek, mint például az Ion vagy a Fanatic. Ez lehetővé teszi számukra, hogy szakértelmüket a Duotone működésébe és közvetlenül olyan élvonalbeli termékek kifejlesztésébe fordítsák, amelyek a legigényesebb ügyfelek igényeinek is megfelelnek.  

 

Ma a Duotone az egyik legnagyobb gyártója a különböző szörfdiszciplínák kiegészítőinek, olyan termékekkel, mint a pads, vitorlák, kite-ok, boomok, valamint a borítások és a praktikus kite-pumpák. A professzionális és minőségi kitesurf felszerelések gyártása során szerzett tapasztalatot és tudást a márka a wingfoil új és egyre növekvő szakágához, a wingfoilhoz kifejlesztett speciális szárnyak kifejlesztésére is felhasználja. Ismert sportolók, köztük az ötszörös kitesurf világbajnok és Red Bull King of the Air győztes Aaron Hadlow is a Duotone márkával dolgozik. 

 

Minden Duotone márkájú felszerelés egy sor teszten megy keresztül, hogy ellenőrizzék a tulajdonságait, mielőtt forgalomba kerül. Ha ennek a gyártónak a termékeibe fektetsz be, biztos lehetsz benne, hogy a részletekre is odafigyelve készültek. Ráadásul minden kiegészítő többféle színben kapható, amelyek közül minden sportoló kiválaszthatja a számára megfelelőt. Az évek során a márka folyamatosan fejlődött, miközben új trendeket alakított ki a vízi sportok piacán.

Leírás kibontása Leírás összecsukása