Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Finish Line

Finish Line, egy márka, amely kerékpár kenőanyagok, valamint olajok, zsírtalanítók és különböző típusú kerékpártisztítószerek gyártására specializálódott. A vállalat kezdetei 1988-ra nyúlnak vissza. Abban az időben a minőségi kenőanyagok elérhetősége nagyon korlátozott volt, ezért Henry Krause úgy döntött, hogy változtat ezen, és elindította saját márkáját. Első terméke egy száraz kenőanyag volt - a Finish Line Dry Lube Teflon™ fluoropolimerrel, amely megakadályozta a szennyeződések felszívódását és biztosította a fogaskerékrendszerek zavartalan működését. Ez az áttörést jelentő termék forradalmasította a kerékpáripart, és innovatív és hatékony száraz kenőanyag-technológiát hozott létre. 

Az évek során a márka folyamatosan bővítette kínálatát a "Bicycle Care" kategóriában található modern kiegészítőkkel, és a termékek forgalmazásával olyan országokba is kiterjesztette üzleti tevékenységét, mint Németország és Anglia. A vállalat emellett kifejlesztette a világ első innovatív kenőanyag-választó és zsírtalanító eszközét. Ez lehetővé teszi, hogy minden felhasználó önállóan illessze a megfelelő terméket a felszereléséhez és személyes igényeihez. 

Jelenleg a Finish Line világszerte elismert márka, és speciális termékeit neves versenyeken induló, fejlett versenyzők használják. Ez bizonyítja a termék legmagasabb minőségét és kiváló tulajdonságait. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása