Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Gym Glamour

A 2016-ban alapított Gym Glamour egy modern lengyel márka, amely trendeket határoz meg a női edzőruhák világában. Kivételes minőségű leggingsek, rövidnadrágok, felsők, pólók és melltartók gyártására specializálódott, amelyek megfelelnek a legigényesebb női testmozgást kedvelők elvárásainak.

A Gym Glamour megkülönböztető jegye a kényelem, a stílus és a professzionalizmus harmonikus kombinációja. Minden egyes terméket a részletekre való odafigyeléssel tervezünk, ötvözve a kiváló minőségű anyagokat, a funkcionalitást és a divatos dizájnt. Az edzés intenzitásától függetlenül a Gym Glamour ruházat tökéletes illeszkedést és kényelmet garantál, miközben minden nő egyéni stílusát hangsúlyozza.

A Gym Glamour márkát többek között Deynn, egy népszerű lengyel influencer népszerűsíti, aki nemcsak a márka nagykövete, hanem hűséges rajongója is. A Deynn-nel való együttműködés lehetővé tette, hogy a Gym Glamour az aktív és stílusos nők szélesebb csoportját érje el, akik értékelik a márkát a sportruházat tervezésének egyedi megközelítése miatt.

A Gym Glamour egy olyan sikertörténet, amely nem áll meg a múltbeli eredmények elégedettségével. A márka folyamatosan fejlődik, és minden tekintetben a tökéletességre törekszik - a tervezéstől a gyártáson át az ügyfélszolgálatig. A Gym Glamour több mint egyszerű ruházat - ez egy életstílus, amely elősegíti az aktivitást, az egészséget és a bátorságot, hogy minden nap önmagunk jobb változatává váljunk.

A Gym Glamournál hisznek abban, hogy a sport nemcsak az egészségről, hanem a szépségről és az önbizalomról is szól. Ezért hoztak létre egy olyan márkát, amely segít a nőknek abban, hogy higgyenek önmagukban, és megmutassák a világnak erejüket az edzőteremben és azon kívül is. A Gym Glamournak köszönhetően minden nő magabiztosnak és stílusosnak érezheti magát, bármilyen tevékenységről legyen is szó.

Leírás kibontása Leírás összecsukása