Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Kambukka

A Kambukka egy belga vállalat, amely innovatív palackokat, termobögréket, termoszokat és ételtartályokat tervez és gyárt. A márka termékei, a szilárd kivitelezésnek köszönhetően, gyorsan meghódították a piacot, és mércévé váltak a termikus kiegészítők gyártásában.  

A Kambukka termoszokat magas fokú szivárgásmentesség és az italok és élelmiszerek hőmérsékletének tartós megtartása jellemzi. Sikeresen használhatja őket napi szinten, edzés közben, valamint szabadtéri tevékenységek során. Még alacsony hőmérsékleten is kiválóan átmennek a teszten. A magas gyártási minőség mellett a Kambukka tartozékokat egyedi design jellemzi. Ennek köszönhetően minden felhasználó esztétikus és rendkívül funkcionális terméket választhat magának.  

A Kambukka termoszok és palackok a legmodernebb technológiák alkalmazásával készültek, amelyek közvetlenül befolyásolják a termék gyakorlati tulajdonságait. Ezek közé tartozik a 3 az 1-ben csavaros kupak, a Snapclean® rendszer, amely a kényelmes tisztításért felelős, valamint a poharak alján elhelyezett szilikonbetétek. Ezenkívül a márka kizárólag minőségi anyagokat használ, amelyek növelik a minőséget és kiváló tulajdonságokat biztosítanak. A termikus bögrék rozsdamentes acélból, a palackok pedig tritánból készülnek, amely könnyű, biztonságos és könnyen karbantartható anyag. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása