Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Kayland

Kayland

A Kayland egy 1971-ben alapított márka, amely hegyi és outdoor bakancsok gyártására specializálódott. A vállalat a kezdetektől fogva innovatív anyagokat használ termékeiben, amelyek jelentősen javítják a kivitelezés minőségét. Ennek eredményeként az évek során a márka a speciális túracipők egyik vezető gyártójává vált.  

A Kayland márka olyan szakemberekkel dolgozik együtt, akik folyamatosan fejlesztik az innovatív technológiákat a termékek teljesítményének növelése érdekében. A legnépszerűbb technológiák közé tartozik a GORE-TEX® membrán, a Vibram® talp és az integrált elnyelő Drive System. Ez biztosítja, hogy minden Kayland termék a legmagasabb színvonalon készüljön, és jól teljesítsen mind a könnyű, mind a kihívást jelentő túrákon.  

Az évek során a márka jelentősen bővítette kínálatát, és elkezdett a különböző szabadtéri tevékenységekhez való lábbelikre specializálódni. Bár kínálatukban a trekking modellek dominálnak, mint például a Kayland GTX termékcsalád tagjai, találhatsz speciális gyors túracipőket, közelítő csizmákat és magashegyi csizmákat is, amelyek a legkeményebb hegymászó útvonalakat is leküzdik. 

Mielőtt egy márka termékei forgalomba kerülnek, számos vizsgálaton mennek keresztül, hogy ellenőrizzék tartósságukat, teljesítményüket és egyéb további tulajdonságaikat. Ennek eredményeként, ha Kayland csizmát vásárol, garantáltan megbízható teljesítményt nyújt. A márka lábbelijeit a profi hegymászók és hegymászók éppúgy sikerrel használhatják, mint a kezdő túrázók, akik első túracipő modelljüket keresik. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása