Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Over Horse

Az Over Horse egy 2013-ban alapított márka, amely az állatok, különösen a lovak számára készült ápolási termékek gyártására szakosodott. A márka minden cikke a legmagasabb minőségű kivitelezés és a hatékony anyagok használatának kombinációja. A vállalat csapata a lovaglás szerelmeseiből áll, akik egyben biotechnológiai szakemberek is. Együtt fejlesztik ki a technológiailag innovatív termékeket, amelyek szerves savakat, nanotechnológiát, valamint a márka eredeti Golden Shield® és Ruby Shield® komplexeit használják helyreállító tulajdonságokkal.  

Mielőtt az Over Horse termékei értékesítésre kerülnek, azokat alaposan tesztelik a gyakorlatban. Ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy az egyes ápolási cikkek összetételei a legigényesebb teljesítménykövetelményeknek is megfelelnek. A vállalat növekedésével olyan ismert lovasokkal kötött partnerséget, mint Amelia Mościcka, Wojciech Wojcianiec és Magdalena Prasek. Az évek során a márka felismerhetővé vált mind a lovas környezetben, mind általában a sportiparban, és trendeket kezdett meghatározni az innovatív lóápolási termékek gyártása terén. Ma az Over Horse az egyik vezető szerepet tölti be a lovagláshoz szükséges termékek gyártásában, és termékeit világszerte több ezer elégedett felhasználó használja. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása