Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Prosperplast

Garmin

A Prosperplast egy 1993-ban alapított lengyel márka, amely szintetikus anyagokból készült praktikus háztartási cikkek és gyermekholmik készítésére szakosodott. Az évek során a vállalat tevékenysége 80 külföldi piacra is kiterjedt, de vezető raktárai mindvégig Lengyelországban vannak. Ennek köszönhetően szorosan ellenőrizni tudja az egyes termékek minőségét.  
A Prosperplast minden tartozéka újrahasznosított műanyagból (pl. polipropilén) készül, aminek köszönhetően környezetbarát, minőségi és rendkívül tartós. A vállalat neves tervezőkkel is együttműködik, akik új designtrendeket határoznak meg. A Prosperplast márka küldetésének tekinti, hogy minőségi, hasznos és nagyon funkcionális termékeket hozzon létre egyedi dizájnnal, amelyek minden felhasználónak megfelelnek.  

A Prosperplast gyermekszánkókat, csúszdákat, hógolyóautomatákat és egyéb téli játékokhoz szükséges kiegészítőket gyárt. A cikkek rendkívül praktikusak - a szánkó és az áramvonalas csúszdák dinamikus utazást tesznek lehetővé, a hógolyógépek pedig rengeteg szórakozást nyújtanak a gyerekeknek.  

A márka új minőségi mércét állított fel a mindennapi használatra szánt műanyag kiegészítők gyártásában. Az évek során felhasználók ezrei bíztak benne, akik a Prosperplast márka által aláírt tartozékokat használják. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása