Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

SIDAS

A Sidas 1975-ben alakult három síoktató kezdeményezésére, akik szakemberként úgy döntöttek, hogy új megoldásokat dolgoznak ki a lejtőkön a lábak kényelmének javítására. Az első Sidas termék a speciális Conform'able talpbetét volt, amely alkalmazkodik a lábfejhez. Gyorsan meghódították a téli sportok piacát, aminek köszönhetően a márka a bakancsbetétek egyik vezető gyártójává vált. 

Egy évtizeddel az alapítása után a Sidas márka Patrick Boismal ortopédussal együttműködve kiterjesztette tevékenységét az orvosi lábbelikhez való talpbetétek gyártására. Így a vállalat nemcsak a sportiparban, hanem az orvosi közösségben is népszerűvé vált. 

Ma a Sidas az egyik legnagyobb gyártója a különböző fizikai tevékenységekhez, többek között a golfhoz, a futballhoz és a futáshoz készült speciális talpbetéteknek. A márka kifejezetten ezekre a sportágakra fejlesztette ki az anyagok innovatív kombinációját, amely az e sportágak edzése során alkalmazott mechanikai mintákhoz igazodik. A vállalatnak három fő talpbetétsorozata van. Ezek a 3Feet® a sportcipőkhöz, a FlashFit® a teljesítménysportokhoz és a Custom®, amely hőformázható talpbetét, amely tökéletesen alkalmazkodik a lábfejhez. 

Az évek során a márka folyamatosan fejlesztette és fejleszti a modern technológiákat, amelyek közvetlenül befolyásolják az egyes felhasználók mozgáskomfortját. A vállalat termékeit a világ minden tájáról származó profi sportolók használják, akik a Sidas talpbetétet használva győznek a neves versenyeken. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása