Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Technogym

Technogym

1980-ban Nerio Allesandri megtervezi az első gépet a garázsában, és mindössze három évvel később megalapítja a Technogym nevű cégét, és piacra dobja az első teljes erőnléti eszközcsaládot. A márka gyorsan erősödik, és az 1980-as évek végére már az AC Milanhoz hasonló futballklubok és más profi sportolók hivatalos edzőfelszerelés-szállítója.  

Az évek során a Technogym forradalmasította a piacot és modern megoldásokat vezetett be. A vállalat már 1990-ben szabadalmaztatott egy innovatív CPR (Constant Pulse Rate) rendszert, amely az edzés intenzitását a felhasználó pulzusához igazítja, és bevezetett egy megoldást az edzések irányítására egy hordozható TSG kulcs segítségével. Az évek során a márka a fitneszeszközök internethez való csatlakoztatását is fejlesztette. 

A Technogym egy kultikus vállalat, amely modern megoldásokat hozott létre, amelyek hozzájárulnak az erőnléti edzés népszerűsítéséhez. Ennek a márkának a berendezései kiváló minőségűek, funkcionálisak és modern kialakításúak. Minden részletre odafigyelve fejlesztették ki őket, és nagy teljesítményt biztosítanak. A Technogym választéka folyamatosan fejlődik, és mind a kardió-, mind az erőnléti edzéshez, valamint a funkcionális és stabilizációs edzéshez szükséges eszközöket tartalmaz. Ennek köszönhetően a Technogym ajánlatát profik, rendszeres edzőtermi felhasználók és azok is használhatják, akik inkább otthon edzenek. Ha olyan speciális felszereléseket keres, amelyek évekig szolgálják Önt, mindenképpen tekintse meg a Sportano sportbolt széles Technogym kínálatát.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása