Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Viking

Viking

A Viking egy 1996-ban alapított lengyel vállalat, amely professzionális sportruházatot gyárt. A márka termékei készítéséhez a legmagasabb minőségű anyagokat használja, mint például a Primaloft szigetelés, a Gore-Tex® membrán vagy a PolarTec ® szövet. Ennek köszönhetően minden fogyasztó, aki a Viking ruháit választja, biztos lehet a legmagasabb minőségben. A Viking márka termékei közé tartoznak többek között a pulóverek, fleece, kabátok, nadrágok, sapkák, kesztyűk, valamint a termo alsóneműk.  

A Viking márka a kezdő sportolóknak és a profi sportolóknak egyaránt szól. Fontos, hogy a Viking nagyrészt etikus és 100%-ban biológiailag lebomló, újrahasznosított anyagokat használ. Ez biztosítja, hogy a vállalat nem járul hozzá a túlzott CO2-termeléshez.  

A márka egyértelmű mottója a kezdetektől fogva a következő: "Közel akarunk lenni azokhoz, akikhez termékeink eljutnak". Ennek köszönhetően az évek során a vállalatnak sikerült meggyőznie több ezer fogyasztót, akik a sportruházat (különösen a téli ruházat) kiválasztása során habozás nélkül a Vikinget választják, mivel meg vannak győződve termékeik magas minőségéről. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása