Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Yakimasport

A Yakimasport egy lengyel márka, amelynek küldetése az egészséges életmód népszerűsítése és a sportolási képességek fejlesztésének támogatása. Professzionális sporteszközök gyártójaként a vállalat motoros és erőnléti edzéshez szükséges felszereléseket, ökölvívó felszereléseket, valamint futballkapukat kínál.

A Yakimasport megalakulása óta olyan kiváló minőségű termékek létrehozására összpontosít, amelyek megfelelnek a legigényesebb felhasználók igényeinek. A márka minden terméke a tapasztalat, a technikai szakértelem és a sport iránti szenvedély kombinációjának eredménye.

2017 óta a Yakimasport felszerelései további nemzetközi elismerést kaptak, amikor az első lengyel labdarúgó válogatott elkezdett a márka edzőivel edzeni. Ez is bizonyítja, hogy a Yakimasport megbízható márka mind a profi sportolók, mind a sportolással most kezdők számára.

Ha a Yakimasportot választja, a lengyel minőséget és az egészséges életmód és a sportolás iránti elkötelezettséget választja. Ez a márka mindazoknak szól, akik értékelik a professzionalizmust, az innovációt és a folyamatos fejlődésre való törekvést.

Leírás kibontása Leírás összecsukása