Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Multitoolok

Multitools - válassza ki a megfelelő modellt a Sportano.hu oldalon

A multitools, azaz a többfunkciós eszközök tökéletes eszközök a munkához és a turizmushoz. Összecsukható eszközök, amelyek lehetővé teszik, hogy sok különböző dolgot végezzen egyetlen eszközzel. A modelltől függően a többfunkciós szerszámok különféle funkciókkal és tartozékokkal rendelkezhetnek, amelyek lehetővé teszik a szántóföldi munkák elvégzését, horgászatot, vadászatot vagy kempingezést. A Sportano.hu üzletben a Gerber márka többfunkciós szerszámait találja.

Építés

A többfunkciós szerszámok olyan többfunkciós eszközök, amelyek nagyon praktikusak és kényelmesen használhatók. A többszerszámos kialakítást kifejezetten arra tervezték, hogy egy szerszámmal sokféle feladatot tudjon elvégezni.

  • A pengék - a többfunkciós szerszámok egyik legfontosabb szerkezeti elemei. A pengék különböző formájúak és méretűek lehetnek, a többfunkciós szerszám használatától függően. A pengék különböző anyagokból készülhetnek, például rozsdamentes acélból vagy titánból. Fontos, hogy a pengék élesek és tartósak legyenek, így különféle anyagok vágásával, vágásával vagy tépésével kapcsolatos tevékenységeket végezhet.
  • Tartozékok - a többfunkciós szerszámok számos különféle tartozékkal vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik különféle tevékenységek elvégzését. A tartozékok különböző formájúak és méretűek lehetnek, a többfunkciós szerszám használatától függően. A tartozékok lehetnek kések, fűrészek, fogók, csavarkulcsok és még sok más.
  • A fogantyú a többfunkciós szerszám fontos szerkezeti eleme. A fogantyúnak kényelmesnek kell lennie, és lehetővé kell tennie a szerszám biztonságos tartását. A többszerszámos fogantyúk gyakran gumiból vagy műanyagból készülnek, aminek köszönhetően jó fogást és kényelmes használatot biztosítanak.
  • Összecsukható - a többfunkciós szerszámok összecsukhatók, így könnyen tárolhatók és szállíthatók. A többfunkciós szerszám összecsukható a speciális kialakításnak köszönhetően, amely lehetővé teszi az összes tartozék összecsukását egy szerszámba. A többfunkciós szerszám összecsukása nagyon kényelmes és praktikus, mert lehetővé teszi a szerszám egyszerű tárolását és szállítását.

Anyagok és technológiák

A többfunkciós szerszámok többfunkciós eszközök, amelyek különböző anyagokból készülnek, és különböző technológiát alkalmaznak, így nagyon hatékony és praktikus a használatuk. Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb tudnivalókat a többszerszámokban használt anyagokról és technológiákról.

Anyagok

A többfunkciós szerszámok különböző anyagokból készülnek, az alkalmazástól és a felhasználói igényektől függően. A leggyakrabban használt anyagok a következők:

  • Rozsdamentes acél - ez egy olyan anyag, amelyet nagy szilárdság és korrózióállóság jellemez. A rozsdamentes acélt számos különféle többszerszám-alkatrészben használják, például pengékben és csavarkulcsokban.
  • Titán - egy olyan anyag, amelyet nagyon nagy szilárdság és korrózióállóság jellemez. A titánt számos különféle többszerszám-alkatrészben használják, például pengékben és csavarkulcsokban.
  • Alumíniumötvözet - olyan anyag, amelyet nagy könnyűség és tartósság jellemez. Alumíniumötvözetet használnak számos többszerszám-alkatrészben, például fogantyúkban és a szerszámot alkotó alkatrészekben.

Technológiák

A többfunkciós szerszámok számos különféle technológiát alkalmaznak, amelyek lehetővé teszik az eszköz teljesítményének és praktikusságának javítását. A leggyakrabban használt technológiák a következők:

  • Lock technológia - egy olyan technológia, amely lehetővé teszi a többszerszámos tartozékok zárolását, így a szerszám stabilabb és kényelmesebb lesz használni.
  • Gyors hozzáférési technológia - olyan technológia, amely lehetővé teszi a leggyakrabban használt többfunkciós szerszámok gyors elérését. Ennek a technológiának köszönhetően a felhasználó gyorsan és kényelmesen használhatja a szükséges eszközt.
  • Biztonságtechnika - olyan technológia, amely lehetővé teszi a többfunkciós szerszámok biztonságos használatát. Sok multifunkciós szerszám speciális zárrendszerrel rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a szerszám véletlenül kinyíljon használat közben.
Leírás kibontása Leírás összecsukása