Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Gerber

A Gerber egy neves amerikai márka, amelyet 1939-ben alapítottak, turisztikai kések, szerszámok, kovakő, lapátok és balták gyártására szakosodott. Hírnevét több mint 75 év alatt építették, folyamatosan olyan kiváló minőségű termékeket kínálva, amelyek bizonyítani fognak a szabadtéri tevékenységek során és azon túl is.

A Gerber márka régóta az innováció és a minőség szimbóluma. A cég gazdag öröksége a hagyományt a modernséggel ötvözi, utat nyitott a minőségen és innováción alapuló jövő előtt. A Gerber nem csupán termékek – ez egy teljes filozófia, amely megbízható megoldásokat kínál olyan helyzetekben, ahol minden másodperc számít.

A Gerber termékeket katonák, vadászok és a szabadban kedvelők használják. A márka minden terméke részletesen kidolgozott, hogy megfeleljen bizonyos feladatoknak és küldetéseknek. A környezettől függetlenül – felfedezés, vadászat, túlélés, munka vagy védekezés – a Gerber eszközöket a mindennapi élet kihívásaira építik.

Leírás kibontása Leírás összecsukása