Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Úszásoktatás

Tanulj meg úszni - válassz biztonságos felszerelést és kiegészítőket a Sportano üzletben 

Az úszás kiváló tevékenység, amely javítja a fittséget, formálja az alakot, és befolyásolja a légző- és keringési rendszer megfelelő működését. Ha most kezd úszni, és szeretné megtanulni, hogyan mozogjon a vízben, akkor jó ötlet, ha felszerelkezik olyan biztonságos felszerelésekkel és kiegészítőkkel, amelyek segítenek úszás közben. Ezek közé tartozhatnak úszni tanuló deszkák, úszóhüvelyek és gyermekeknek szánt termékek, például pelenkák vagy úszótészták. Sportano.hu sportboltunkban olyan neves márkák kiváló minőségű felszereléseit találja az úszástanuláshoz, mint az AQUA-SPEED, Nike, Splash About, Speedo, ARENA, Schildkröt vagy Sevylor

Úszásoktatás gyerekeknek és felnőtteknek - alapvető tippek és információk 

Ha még csak most kezdesz úszni, érdemes olyan uszodában, ahol úszómester is van, szakképzett oktatótól segítséget kérni. Így biztonságban érezheti magát, és gyorsan leküzdheti a víztől való félelmét. Ezen túlmenően az úszástanulás egy szakember irányításával biztosítja, hogy azonnal elsajátítsa a megfelelő technikát és megtanulja az alapvető úszási stílusokat. Ezenkívül az oktató megmutatja, hogyan kell kezelni a légzésszabályozást, ami rendkívül fontos, és befolyásolja a vízben való tartózkodás biztonságát. Vannak azonban olyanok is, akik úgy döntenek, hogy egyedül tanulnak meg úszni, de ajánlatos ezt úszómester irányításával tenni. Mindenekelőtt a légzésedet kell irányítanod, amit aztán össze kell hangolnod a karjaiddal és a lábaiddal. Úszókalandod kezdetén általában a "béka" stílust választod, amely egy klasszikus úszási stílus, amely lehetővé teszi a jó kéz- és lábkoordináció fejlesztését.  

Ha a gyerekek úszni tanításáról van szó, mindenképpen érdemes profi oktató segítségét igénybe venni, különösen akkor, ha a kicsikét szeretné hozzászoktatni a vízhez. Így biztos lehet benne, hogy gyermekét az úszásoktatás során olyan személy felügyeli, aki bármikor kijavítja a hibákat, vagy aki támogatja Önt a vízben tett következő lépések során. Vészhelyzet esetén gyorsan reagál, és amint a gyermek hozzászokott a vízhez, gondoskodik a mozdulatok helyes végrehajtásáról és az úszás stílusának technikájáról.  

Pelenkák, nudlik, deszkák vagy úszóhüvelyek - milyen úszófelszereléssel érdemes felszerelkezni? 

Már a csecsemőkorú kisgyermekek is elkezdhetnek úszni tanulni, ami támogatja a fizikai fejlődésüket. Ezért a megfelelő felszerelés kiválasztásakor fontos a biztonság és a kényelem biztosítása. Hasznosnak bizonyulnak a több méretben kapható gyermek úszókesztyűk. Kisgyermekek és idősebb gyermekek számára is alkalmasak, mivel segítenek a fejet és a nyakat a víz felszíne felett tartani. Ön is felszerelheti magát úszókesztyűvel 0 2 év, kisgyermekek számára készült modellek, amelyek támogatást nyújtanak a vízben. Az úszópelenkák viszont hasznosak a medencében lévő babák számára, mivel szorosan távol tartják a vizet. Létezik neoprén úszó pelenka is, amely valamivel vastagabb anyagból készül, de véd a kihűlés ellen. A felhajtóöv a gyermekek számára is jól használható, mivel a vízben tartja őket, és nem korlátozza a mozgást. 

Azok számára, akik javítani szeretnék úszástechnikájukat, az úszódeszkák vagy a nyolcasok megfelelőnek bizonyulnak. Az első modell általában elliptikus vagy félkör alakú. Lehetővé teszi, hogy a felszínen maradjon, és erősíti a lábak és a karok munkáját. A nyolcasokat viszont, ahogy a neve is mutatja, a nyolcas számhoz hasonlóan alakúak, általában a karoknál használják, vagy a lábak közé helyezik. Az is jó ötlet, ha felszerelkezik egy úszónudlival, azaz egy henger alakú habszivaccsal, amely a megfelelő anyagoknak köszönhetően garantálja a felhajtóerőt.  

Hogyan válasszunk kipróbált és bevált felszereléseket az úszásoktatáshoz, mely márkákat válasszuk? 

Ha javítani szeretné úszástechnikáját, az úszódeszka vagy a nyolcas egy kihagyhatatlan felszerelés, amely magabiztossá teszi a vízben és erősíti az izmait. Gyermekek esetében kisebb modellek vagy gyermek úszókészülékek is jól működnek. Mindenekelőtt válasszon nagyobb méretű úszódeszkát, ha kezdő vagy. A tapasztaltabb úszók számára kisebb modellek ajánlottak a koordináció megkönnyítése és az úszási stílus javítása érdekében. A Sportanónál a Speedo, az ARENA, a Schildkröt, a Nike vagy az AQUA-SPEED kiváló minőségű úszódeszkáit találja. A kicsiknek viszont a Splash About, az AQUA-SPEED, az ARENA vagy a Speedo gyermek úszómellényei is megfelelnek. Különböző méretekben és grafikai változatokban kaphatók. A kiegészítők között felszerelkezhetsz az úszástanuláshoz szükséges makarónikkal, valamint úszópelenkákkal. Mindenekelőtt méretre válassza a termékeket, hogy ne nyomjanak, de ne is csússzanak le úszás közben. Az anyagnak rugalmasnak, ugyanakkor puhának kell lennie, hogy ne irritálja a legfiatalabb úszni vágyók bőrét. A Splash About vagy a Sevylor kínálatában gyermekeknek szánt fürdőruhákat és úszómellényeket is talál, így a kicsik teljes biztonságban mozoghatnak a vízben. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása