Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Kerékpárok

Kerékpárok a Sportano üzletben: edzés és kikapcsolódás két keréken 

A Sportano.hu kerékpár kategóriája a különböző terepeken való kerékpározáshoz alkalmas modellek széles választéka a precizitásra és nagy teljesítményre összpontosító, értékes gyártóktól. Az üzlet a profi kerékpárosoknak és a kétkerekű kikapcsolódás szerelmeseinek szánt termékeket kínál. Professzionális hegyi kerékpárok, országúti kerékpárok, városi kerékpárok és elektromos kerékpárok az Ön vezetési stílusának és közúti tapasztalatának megfelelően. 
 
A Sportano üzlet a legmagasabb minőségű kerékpárokat kínálja, így a verseny során magabiztosan érezheti magát, és számíthat a felszerelés támogatására a legigényesebb terepen is. Válasszon tartós és könnyű anyagokból készült konstrukciókat, az intenzív használatnak ellenálló alkatrészeket és kiegészítő felszereléseket. A modellek széles választéka lehetővé teszi, hogy a vázméretet, a gumiabroncsok típusát és a kerékpár típusát egyéni preferenciáihoz és kedvenc tevékenységéhez igazítsa. 

Mire figyeljünk kerékpárvásárláskor? 

Elkezdi a szabadidős kerékpározást? Gondolja át, hol és hogyan szeretné kifejleszteni új szenvedélyét. A Sportano.hu kerékpárok széles választéka lehetővé teszi, hogy egy adott tevékenységhez tervezett modellt válasszon, figyelembe véve a lovaglás körülményeit, a terepviszonyokat és az évszakot. A legjobb kerékpárok a mindennapos, beépített területeken való közlekedésre az elektromos és városi kerékpárok, amelyek egyszerű kialakításúak és kiváló minőségű alkatrészekből állnak. A kerékméret, a vázgeometria és a nyeregtípus kulcsfontosságú - ezek mind befolyásolják, hogy mennyire kényelmes a motorozás. Hétköznapi használatra válasszon hosszú vázzal és széles tengelytávval rendelkező modelleket a kényelmes, egyenes üléspozíció érdekében. 
 
Ha többet szeretne a felszerelésétől, válasszon országúti kerékpárt, cross kerékpárt, trekking kerékpárt vagy hegyi kerékpárt. Figyeljen a gumiabroncsok típusára és méretére, a sebességfokozatra, a felfüggesztésre, a kormány típusára, a fékekre és az összsúlyra. A Sportano kerékpárokat kínál olyan profiknak, akik egy adott típusú kerékpározáshoz tervezett, kiváló minőségű felszerelésre támaszkodnak. 

Milyen kerékpárt válasszon magának? Típusok és modellek a Sportano termékcsaládban 

A Sportano.hu oldalon mindenki megtalálja a megbízható kerékpárt, amely segíthet céljai elérésében, legyen szó akár versenyek megnyeréséről vagy szabadtéri tevékenységekről. Fedezze fel az üzletünkben elérhető összes kerékpármodellt. 

MTB kerékpárok 

Az MTB (mountain bike) a legjobb választás az igényes terepen való kerékpározáshoz. Ezeket a modelleket hegyi ösvényekre, meredek és rázós terepre tervezték. Magasabb profil és tartós vázszerkezet jellemzi őket, ami nagy hatékonyságot jelent a lejtőkön, és garantálja a biztonságot. A Sportano termékcsaládba tartoznak az MTB Hardtail mountain bike-ok, amelyek merev hátsó részével és első lengéscsillapító nélküli első részével kiváló irányíthatóságot biztosítanak a sziklás utakon. 

Országúti kerékpárok és triatlon 

A Sportano termékcsalád egy másik kerékpártípusa ideális aszfaltos felületekre, és szédítő sebességek elérését teszi lehetővé. Országúti és triatlon kerékpárokról beszélünk, amelyek lehetővé teszik az aerodinamikus testhelyzet kialakítását, és alacsony össztömeg jellemzi őket. Az agresszív vázgeometria, a széles 28"-os kerekek és a keskeny abroncsok lehetővé teszik, hogy kielégítő eredménnyel feszegesd a kitartásod határait. A tartós karbonvázak és a kormánymarkolatok jelenléte a felszerelés további előnyei. A szabadidős kerékpárosok az endurance geometriájú kerékpárok közül választhatnak, míg a versenyzők a Sportano.hu oldalon a profi versenymodelleket találják meg, amelyek a pályán szerzett tapasztalataikhoz igazodnak. 

E-kerékpárok 

Az e-bike-ok vagy elektromos kerékpárok olyan egykerekűek, amelyek motorral, akkumulátorral és vezérlő vezérlővel vannak felszerelve. Támogatják a lábad munkáját, így kevesebb erőfeszítéssel nagyobb sebességet érhetsz el. Kiváló alternatívát jelentenek a városi és trekking kerékpárokkal szemben, mivel ugyanolyan hatékonyak a hosszabb és kevésbé igényes útvonalakon. Hatékony tárcsafékek, felfüggesztés, markolatok és fényvisszaverők teszik ezt a kerékpártípust a szabadidős kerékpárosok barátjává. 

Gyermekkerékpárok 

A Sportano.hu a legfiatalabbak számára is kínál terepkerékpárokat, amelyek ideálisak az egyensúlyozás elsajátításához, valamint az idősebb gyermekek számára készült kerékpárokat, amelyek alkatrészei garantálják a biztonságos és hatékony közlekedést. A széles választék lehetővé teszi, hogy személyre szabja a vásárlást a fiúk és a lányok preferenciáinak megfelelően, valamint hogy a modellt az Ön magasságához igazítsa. A gyermekkerékpárok között 6''-től 20''-ig terjedő kerékméretekkel találsz. 

Kerékpárok - mely márkákat érdemes megvenni? 

A Sportano.hu kerékpárok magas minőségéért a szakosodott kerékpárgyártók felelősek, így ha úgy dönt, hogy széles kínálatunkból vásárol modelleket, biztos lehet a pontosságban és a biztonságban. Az olyan márkák, mint az Orbea, Cipollini és Ecobike gondoskodnak a kerékpározás közbeni komfortérzetről, a Milly Mally, Qplay, Kellys Kite pedig a legfiatalabb kerékpárosok kényelméről. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása