Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Milly Mally

A 2007-ben alapított, modern Milly Mally vállalat a legfiatalabb felhasználóknak szánt lovaglók, robogók, kerékpárok és egyéb kiegészítők gyártására szakosodott. A márka minden termékét magas gyártási minőség jellemzi, és megfelelnek az európai és a világ biztonsági követelményeinek. A Milly Mally járgányok és rollerek támogatják a gyermekek helyes motoros fejlődését, és rengeteg élményt nyújtanak számukra.  

A márka a kezdetektől fogva a fejlesztésre összpontosított, aminek köszönhetően mára az egyik legnagyobb, a gyermekeknek szánt professzionális felszerelések gyártására szakosodott gyártóvá vált. A vállalatot a fogyasztók véleménye vezérli, és azt használja fel a modern megoldások megtervezésekor. Ezért minden termék megfelel a legigényesebb ügyfelek kritériumainak is. A márka emellett az esztétikára is figyelmet fordít, és egyedi dizájnt használ termékeinél, ami különösen a legfiatalabb felhasználókat elégíti ki. 

A Milly Mally egyik legnépszerűbb kiegészítője a futóbicikli, amely a márka zászlóshajója. A vállalat számos modellt kínál, amelyek különböző korcsoportoknak és különböző színekben pompáznak. Az évek során a márka számos díjat és rangos elismerést kapott, mint például a "Szülők választása", amelyek a termék magas minőségét igazolják.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása