• Ingyenes szállítás
  • 30 napos termékvisszaküldés
  • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

Orbea

Termékek: 8

View as
  1. Orbea MX 12 kék
    122 190,00 Ft
    OS

    1

Orbea

Az Orbea egy 1930-ban alapított spanyol kerékpárgyártó vállalat, amelyről a mai napig ismert a sportiparban. Ma az Orbea márka számos kerékpármodellt gyárt: országúti, hegyi, triatlon, városi és cross kerékpárokat is.  

Gyors egymásutánban, mindössze négy évvel a gyártás megkezdése után az Orbea kerékpárokat olyan profi sportolók láthatták a Tour de France hosszú távú országúti versenyen, mint például Mariano Canardo. 

Az 1980-as években a vállalat gyors növekedést ért el, és a speciális kerékpárokat a legjobb országúti kerékpárosok kezdték használni, köztük Pedro Delgado, Pello Ruiz Cabestany és Samuel Sanches, aki egy Orbey országúti kerékpárral nyert versenyt.  

Az Orbea márka minden éves tevékenysége során új technológiák (Orbea Monocoque Carbon, Non Sensor) kifejlesztésére és kidolgozására támaszkodott, amelyeknek köszönhetően az egykerekűek gyártásának egyik vezetőjévé vált. Az Orbea emellett szabadalmaztatott egy okostelefonra telepíthető, korszerű alkalmazást, amely nyomon követi az aktivitást és feltölti a GPS-útvonalakat.  

Története során a márka termékeiben kezdők és haladók ezrei bíztak meg, akik az Orbea kerékpárral a kerékpárversenyeken a legjobb eredményeket érték el.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása