• Ingyenes szállítás
  • 30 napos termékvisszaküldés
  • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

Kinderkraft

Termékek: 15

View as

A Kinderkraft egy lengyel márka, amely professzionális futóbiciklik és egyéb, a legfiatalabb felhasználóknak szánt felszerelések gyártására specializálódott. Megalapítása óta a márka jelentősen nőtt, és a világ közel 70 országába kezdte el forgalmazni termékeit. Ez is mutatja, hogy eltökélten törekszik üzleti tevékenységének folyamatos fejlesztésére, valamint kínálatának folyamatos javítására és bővítésére.  

Napjainkban a Kinderkraft a babakellékek egyik legelismertebb gyártója, és termékeit az egész társadalom elismeri. A márka küldetése, hogy olyan cikkeket hozzon létre, amelyek nap mint nap segítenek a szülőknek a gyermekük gondozásában, és sok örömet biztosítanak a gyermek számára. Érdemes hangsúlyozni, hogy minden Kinderkraft termék, mielőtt forgalomba kerülne, számos szigorú vizsgálaton megy keresztül, amelyek igazolják tulajdonságaikat és ellenőrzik a használat biztonságosságát.  

A márka cikkeit gyermekek általi használatra szánják, ezért biztonsági tanúsítvánnyal rendelkeznek. Ezenkívül egyedi formatervezés jellemzi őket, amely mind a fiatal, mind a felnőtt felhasználók esztétikáját elragadóan szépíti. Az évek során a Kinderkraft márka számos neves díjat kapott globális és európai intézményektől, mint például az ADAC, a Stiftung Warenest és a Red Dot Design Award. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása