Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Női kerékpáros ruházat

Női kerékpáros ruházat a Sportano.hu sportáruházban

A kerékpározás a nők számára ideális fizikai aktivitás, amely lehetővé teszi, hogy időt töltsön a szabadban, javítsa edzettségét és pihenjen. A jó minőségű kerékpáros ruházat nem csak a kényelem, hanem a biztonság kérdése is vezetés közben. Manapság a kerékpáros ruházat széles választéka található a piacon nőknek, többféle színben, szabásban és anyagból, az egyes kerékpárosok igényeihez és preferenciáihoz szabva. A Sportano.hu oldalon professzionális női kerékpáros ruházatot találhat olyan neves kerékpáros márkáktól, mint a POC, Oakley, Fox Racing, Leatt, Santini, 100% vagy Alé.

Női kerékpáros mezek: kényelmes és légáteresztő

A női kerékpáros mezek minden kerékpáros ruhatárának kulcselemei. A megfelelően kiválasztott kerékpáros mez biztosítja a lovaglás kényelmét, légáteresztő képességét és kényelmet, valamint mozgásszabadságot is biztosít.

A női kerékpáros mezek könnyű és rugalmas anyagból készülnek, amely optimális szellőzést és légáramlást biztosít, hogy hűvösen és szárazon tartsa testét. A kerékpáros ingek gyártásához használt anyagok elsősorban poliészter, poliamid, valamint merinó gyapjú vagy pamut. Az Ön preferenciáitól és igényeitől függően választhat rövid vagy hosszú ujjú, hosszúkás hátú ingeket, zsebekkel vagy anélkül.

A női kerékpáros mezek optimális vezetési kényelmet biztosítanak a speciálisan kialakított vágásoknak és a testhez tökéletesen tapadó rugalmas anyagoknak köszönhetően. Ennek köszönhetően a pólók megakadályozzák a súrlódást és a bőr irritációját, valamint csökkentik a légellenállást vezetés közben. Az időjárási viszonyoktól függően választhat rövid vagy hosszú ujjú pólót, amely lehetővé teszi a környezeti hőmérséklethez való alkalmazkodást. Ezenkívül a női kerékpáros mezeken gyakran vannak zsebek, amelyek lehetővé teszik a szükséges kiegészítők tárolását lovaglás közben, például kulcsokat, telefont vagy harapnivalókat.

Női kerékpáros rövidnadrág: hogyan válasszuk ki a megfelelő modellt?

A kerékpáros rövidnadrág minden kerékpáros számára az egyik legfontosabb ruhadarab. A rövidnadrág jó minőségű és megfelelő szabása befolyásolja a lovaglás kényelmét, és megakadályozza a horzsolásokat és a bőr kellemetlen érzéseit. A tökéletes kerékpáros rövidnadrág kiválasztásakor ezért érdemes több szempontra is odafigyelni.

A női kerékpáros rövidnadrág kiválasztásakor érdemes odafigyelni az anyagra, amelyből készült. A legjobb női kerékpáros rövidnadrágok légáteresztő és gyorsan száradó anyagokból készülnek, amelyek hatékonyan szívják el a nedvességet a bőrről, így kényelmesen érezzük magunkat egy hosszú utazás során. Érdemes elasztán nadrágot választani , amely teljes mozgásszabadságot és a test formájához való alkalmazkodást tesz lehetővé.

A kerékpáros rövidnadrág hossza is fontos szempont a megfelelő modell kiválasztásánál. Rövid, 3/4-es és hosszú rövidnadrág kapható a piacon. A rövidnadrág tökéletes választás a meleg napokra, mivel teljes mozgásszabadságot biztosít, de nem nyújt védelmet a nap és a rovarok ellen. A 3/4-es rövidnadrágot azoknak a nőknek ajánljuk, akik a kissé hosszabb rövidnadrágot részesítik előnyben, és szeretnének védelmet nyújtani a napsugárzás ellen, ugyanakkor elkerülni a túlzott túlmelegedést. Másrészt a hosszú rövidnadrág ideális ajánlat a hideg napokra, mivel meleget és védelmet nyújt a hideg ellen.

Végül, de nem utolsósorban a női kerékpáros rövidnadrág kiválasztásánál fontosak a betétek. A betétek speciális párnák, amelyeket a kerékpáros rövidnadrágba helyeznek, és kényelmet biztosítanak lovaglás közben. A betéteknek jó minőségű anyagokból kell készülniük, amelyek hatékonyan elnyelik az ütéseket és védelmet nyújtanak a kopás ellen. Igényeinkre és preferenciáinkra szabott betétes rövidnadrágot érdemes választani. A betétek vastagságuk és alakjuk alapján különböző kategóriákba sorolhatók. A legelterjedtebbek az anatómiai betétek, vagyis azok, amelyek alkalmazkodnak a test formájához, illetve a gélbetétek, amelyek rugalmasságuknak és ütéselnyelésüknek köszönhetően még nagyobb kényelmet biztosítanak vezetés közben .

A betétes kerékpáros rövidnadrág kiválasztásakor ügyeljen azok méretére és vastagságára. A talpbetétet az utazás hosszától és intenzitásától függően az igényeinknek megfelelően kell kiválasztani. Amatőröknek elég a közepes vastagságú talpbetét, míg profiknak a technológiailag fejlettebb és vastagabb talpbetét javasolt.

Női kerékpáros kesztyű: nem csak védelem, de kényelem is

A kerékpáros kesztyű az egyik legfontosabb kelléke minden kerékpárosnak, beleértve a nőket is. Elsődleges feladatuk a kéz védelme a horzsolásoktól, vágásoktól és sérülésektől. A női kerékpáros kesztyűnek azonban a védő funkción kívül van egy olyan funkciója is, amely biztosítja a lovaglás közbeni kényelmet.

A női kerékpáros kesztyűk különböző anyagokból készülhetnek, a felhasználó preferenciáitól és az időjárási viszonyoktól függően. A leggyakrabban használt anyagok a következők:

  • Természetes bőr - olyan anyag, amely tartós, tartós és ellenáll a sérüléseknek. A természetes bőrből készült kesztyűk nagyon kényelmesek és jól illeszkednek a kézhez, ami biztosítja a kényelmet vezetés közben.
  • Szintetikus bőr - olyan anyag, amely utánozza a természetes bőr tulajdonságait, de könnyebb és rugalmasabb. A szintetikus bőrből készült kesztyűk nagyon kényelmesek és légiesek, ami biztosítja a kényelmet vezetés közben.
  • Szintetikus anyagok - könnyű, légáteresztő és gyorsan száradó anyagok, amelyek optimális szellőzést és légáteresztő képességet biztosítanak. A szintetikus anyagokból készült kesztyűk nagyon kényelmesek és tökéletesen illeszkednek a kézhez, ami biztosítja a kényelmet vezetés közben.

A kerékpáros rövidnadrágokhoz hasonlóan a kerékpáros kesztyűkben is betéteket használnak, amelyeket úgy terveztek, hogy biztosítsák a kényelmet lovaglás közben. A betétek általában ütésálló tulajdonságú anyagokból és csúszásmentes , amelyek további támogatást nyújtanak a kezeknek vezetés közben.

Leírás kibontása Leírás összecsukása