Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

100%

A 100% márka az 1980-as évek óta van jelen a piacon, és vitathatatlanul vezető szerepet tölt be a motocross ruházat, protektorok és kiegészítők gyártásában. A márka a kezdetektől fogva a fejlesztésre összpontosít, olyan korszerű technológiákat fejlesztve ki, amelyek világszerte kielégítik a felhasználókat. Különösen említésre méltóak a legmagasabb minőségű kerékpáros sisakok a különböző sebességtartományok és dőlésszögek ütéseit elnyelő Smartshock® forgásvédelmi rendszerrel. A 100%-os termékek magas szintű biztonságot nyújtanak még extrém lejtőkön is.

A 100%-os vállalat a kezdetektől fogva szorosan kötődik a motokrossz közösséghez, mivel részt vett minden olyan ikonikus pillanatban, amely a sportágat formálta. Ennek eredményeként a márka folyamatosan fejlődött magával a sporttal együtt, azonnal reagálva a változásokra és a sportolók új igényeire. Éppen ezért az innováció és a folyamatos fejlődés a márka védjegye.

A márka fő témája, ahogy a neve is sugallja, hogy 100%-ban úgy cselekedjen, hogy a legmagasabb minőségű termékeket tervezzen, és a legigényesebb sportolókat is kielégítse velük. A Sportano.hu oldalon a 100% márka által kínált termékek széles skálájából többek között kerékpáros mezeket, sisakokat, protektorokat és kesztyűket választhat magának a kerékpárjához.

Leírás kibontása Leírás összecsukása