Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Napellenzők strandra

Napellenzők strandra - biztonságos napozás a Sportano.hu-nél

A tengerparti nyaralás a kikapcsolódás, de egyben olyan időszak is, amikor bőrünket UV-sugárzás éri. Ahhoz, hogy élvezze a napsütést, ugyanakkor óvja bőrét, érdemes napfénytetőt használni a strandon. A Sportano.hu üzletben olyan márkák napellenzőit találja, mint a Spokey, az Easy Camp vagy a Cressi.

Miért érdemes napellenzőt használni a strandon?

A napernyő a strandon egy speciálisan kialakított szerkezet, amely véd a nap ellen, és lehetővé teszi az árnyékban való pihenést. A napernyők strandbútorokkal vannak felszerelve, mint például nyugágyak, székek, asztalok, biztosítva a kényelmes pihenést a strandon. Ezenkívül a tengerparti kunyhók gyakran zuhanyzóval vannak felszerelve, ami lehetővé teszi, hogy felfrissüljön a tengerben való úszás után.

A strand napellenzőinek típusai

Különféle típusú napellenzők kaphatók a piacon, méretükben, felszereltségükben és beépítési módjukban eltérőek. Ezek tartalmazzák a parton mozgatható tolófülke, ablakos vagy ajtós fedett fülkék, válaszfalakkal ellátott fülkék, amelyek lehetővé teszik egy fülke használatát több ember számára, és még sokan mások.

Milyen előnyei vannak a strandkunyhó használatának?

A strandkunyhó használata elsősorban a káros UV-sugárzás elleni védekezés, amely leégést, extrém esetben bőrrákot okozhat. Ezenkívül lehetővé teszik az árnyékban való pihenést, ami különösen fontos az idősek, a gyermekek és a bőrbetegségben szenvedők számára. A strandkunyhók strandbútorokkal is fel vannak szerelve, amelyek lehetővé teszik a kényelmes pihenést a tengerparton.

Strandkunyhók és napvédelem – hatékonyak?

A napellenzők hatékonyan védenek a nap ellen, de nem szabad elfelejteni, hogy nem nyújtanak teljes védelmet az UV-sugárzás ellen. Ezért fontos, hogy további védelmi intézkedéseket használjon, például fényvédőt, napszemüveget és fejfedőket, például sapkát vagy sapkát. A napernyőt a legerősebb napsütéses órákban is érdemes használni, azaz délelőtt 10 és 16 óra között, amikor a legintenzívebb az UV sugárzás.

Biztonság a strandon – hogyan javítják a napozófülkék a napozási körülményeket?

A napozófülkék pozitív hatással vannak a napozási körülmények javítására és a biztonság növelésére. Nekik köszönhetően a strandot használók árnyékban pihenhetnek, elkerülve a leégést és a túlzott besugárzással járó egyéb bőrbetegségeket. Ezenkívül a strandkunyhókat gyakran felszerelik riasztó- és segédrendszerekkel, amelyek lehetővé teszik a gyors reagálást vészhelyzet esetén.

Tengerparti kunyhók – kinek valók?

A napernyők a strandon mindazok számára készültek, akik szeretnék megóvni bőrüket a káros UV-sugárzástól, és élvezni szeretnék az árnyékban való pihenést a tengerparton. Ezek a fülkék különösen ajánlottak időseknek, gyermekeknek és bőrbetegségben szenvedőknek. A strandkunyhókban olyan strandbútorok találhatók, amelyek kényelmes pihenést tesznek lehetővé a tengerparton, valamint zuhanyzók, amelyek lehetővé teszik a tengerben való úszás utáni felfrissülést.

Leírás kibontása Leírás összecsukása