Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Easy Camp

Az Easy Camp egy népszerű márka, amely kiváló minőségű és megfizethető árú túrafelszerelések gyártására és tervezésére specializálódott. A márka 1997-es alapítása óta a tapasztalt utazók és a kempingezéssel újonnan ismerkedők körében egyaránt hűséges vásárlók széles körére tett szert.

Az Easy Camp termékek széles választékát kínálja, többek között sátrakat, hálózsákokat, matracokat, székeket, asztalokat és sok más kiegészítőt, amelyek nélkülözhetetlenek a szabadban való utazás és kempingezés során. A márka a részletekre való odafigyeléséről, a használat egyszerűségéről és vonzó kialakításáról ismert, így termékeik egyszerre funkcionálisak és esztétikusak.

Az innováció az Easy Camp márka egyik legfontosabb eleme. A márka tervezőcsapata folyamatosan új megoldásokat keres az utazás és a kempingezés megkönnyítésére. A termékeket gondosan tesztelik, hogy biztosítsák, hogy ellenálljanak a különböző időjárási körülményeknek, valamint kényelmet és biztonságot nyújtsanak a felhasználók számára.

Az Easy Camp nagy hangsúlyt fektet a hozzáférhetőségre és a könnyű használatra is. A márka termékeit úgy tervezték, hogy intuitívan használhatóak legyenek, még azok számára is, akik nem ismerik a kempingfelszereléseket. Ez teszi az Easy Campot ideális választássá családok és baráti társaságok számára egyaránt, akik együtt terveznek kalandot a vadonban.

Megalakulása óta az Easy Camp folyamatosan fejlődött, és a piac egyik vezető túrafelszerelés-gyártójává vált. A kiváló minőség, a funkcionalitás és a vonzó árak kombinációjával a márka a világ minden tájáról érkező utazók elismerését és bizalmát vívta ki. Az Easy Camp számos piacon jelen van Európában és más kontinenseken egyaránt, termékeit számos szaküzletben, valamint online áruházán keresztül kínálja.

Leírás kibontása Leírás összecsukása