Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Termoaktív alsónemű

Technikai fehérnemű - meleg és kényelmes modellek a Sportano üzletben 

A technikai alsónemű, vagy termikus alsónemű jelentősen befolyásolja a mozgás kényelmét az ösvényen és a többnapos túrák során. Ez az első réteg ruházat, amelyet kedvezőtlen körülmények között kell viselni. A technikai alsónemű hatékonyan véd a hideg ellen, jó szigetelést biztosít, ugyanakkor intenzív edzés közben elvezeti a nedvességet. A Sportano sportbolt Technikai alsóneműk kategóriájában olyan márkák kiváló minőségű, tartós anyagokból készült termékeit találja, mint a Carpatree, Nike, ASSOS, X-Bionic, Smartwool, Viking, UYN vagy La Sportiva

Technikai alsónemű - a tökéletes választás, ha melegséget vársz el 

A technikai alsónemű és a termoaktív alsónemű felcserélhető szavak, és a ruhadarabot az igényes időjárási körülményekre tervezték, amelyekkel az ösvényen vagy a magasabban fekvő területeken találkozhat. Felelős a megfelelő hőszigetelésért, és az erőfeszítés intenzitásától függően szabályozza a hőmérsékletet. A technikai alsóneműk fő feladata a hőkomfort biztosítása és az izzadság hatékony elvezetése a következő ruházati rétegek felé. Ez frissen és szárazon tartja a bőrt, ami rendkívül fontos a túrázás során. A technikai fehérneműk szintetikus anyagokból, azok keverékeiből, bambuszrostokból vagy merinógyapjúból készülnek. Ahhoz, hogy az alsónemű megfelelően elvezesse a nedvességet, fontos, hogy testhezálló és jól illeszkedő termékeket válasszon.  

A technikai alsóneműk egyes modelljei osztott térképezési zónákkal rendelkeznek, amelyek az egyes testrészek, például a mellkas vagy a nyak felmelegítéséért felelősek. A zónákban általában vastagabb anyagokat vagy speciális szöveteket használnak. A legfontosabb, hogy a tevékenység típusának megfelelően válasszon alsóneműt, mivel a technikai alsóneműket nemcsak túrázáshoz, hanem téli sportokhoz vagy más szabadtéri tevékenységekhez is használják.  

A megfelelő technikai fehérnemű kiválasztása 

A technikai alsóneműk kiválasztásakor elsősorban a gyártási anyagra kell figyelni. Az ilyen típusú ruházathoz általában műanyagokat használnak, amelyek kevésbé légáteresztőek, de kiváló hőszigetelő tulajdonságokat garantálnak. A legtöbb ruhadarab poliészterből, poliamidból, nejlonból vagy elasztánból készül. Az anyag elég rugalmas marad ahhoz, hogy jól illeszkedjen a testhez, jól tapadjon és betöltse legfontosabb funkcióját, azaz elvezesse a nedvességet a bőrről. A legjobban a varrás nélküli technikai alsóneműk működnek, amelyek nem irritálják a bőrt, mivel a varrások rejtett vagy teljesen laposak. Néha természetes anyagokat, például pamutot is használnak, de sajnos ezek nem rendelkeznek jó szigetelő tulajdonságokkal, és gyorsan felszívják a nedvességet. A merinógyapjú határozottan jobb választás, mivel magas szintű hőkomfortot biztosít.  

Kiváló minőségű technikai alsóneműket kínáló márkák 

A Sportano egy sportbolt, amely a túrázáshoz szükséges termékek széles választékát kínálja minden körülmények között. Készletünkön professzionális ruházat, beleértve a technikai alsóneműket is, amelyek képesek megbirkózni az alacsony hőmérséklettel és a széllökésekkel, magas szintű hőkomfortot biztosítva. Üzletünkben olyan bevált gyártók technikai alsóneműit találja, mint a Carpatree, Nike, ASSOS, Icebreaker, X-Bionic, Smartwool, Viking, UYN és La Sportiva. Biztos, hogy megtalálja az igényeinek megfelelő termékeket, és professzionális ügyfélszolgálatunk segít a megfelelő választás meghozatalában. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása