Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Smartwool

Smartwool

A Smartwool eredete 1995-re nyúlik vissza, amikor az alapítók, Patty és Petter Duke, akik egyben síoktatók is voltak, úgy döntöttek, hogy minőségi túracoknik és termo alsóneműk gyártásába kezdenek az ikonikus merinó gyapjúból. Ez az elképzelés gyorsan elterjedt a sportiparban, és a márka világszerte ismertté vált légáteresztő és nedvességelvezető ruházatáról.  

A Smartwool csapata a gyártás során a testhőtömeg koncepcióját használja, amely lehetővé teszi, hogy a ruhadarabok illeszkedjenek viselőjükhöz, és megakadályozzák a test túlhűlését vagy túlmelegedését. Így a megfelelő hőszabályozási szint érhető el. A márka termékeiben használt merinógyapjú antiszeptikus tulajdonságokkal is rendelkezik, valamint rendkívül kényelmes és kellemes tapintású. A Smartwool olyan innovatív technológiákat is alkalmaz termékeiben, mint a WOW™, amely megakadályozza a kopást, a Smartwool Fit System™, amely biztosítja a boka stabilitását, és a 4DEGREE ELITE FIT SYSTEM™, amely a zokni tökéletes illeszkedéséért felelős a felhasználó lábához. 

A Smartwool úgy döntött, hogy csökkenti a szintetikus anyagok túlzott használatát a gyártás során, ezzel hozzájárulva a környezetbarát anyagok népszerűsítéséhez. A Smartwool által beszerzett merinógyapjú biogazdálkodásból származik. Ráadásul a márka együttműködik az új-zélandi Merino intézettel, amely folyamatosan ellenőrzi a szabványokat. 

A vállalat filozófiája szerint a természettel összhangban is lehet termelni. Ezért a Smartwool márkájú trekking- és túrazoknik vásárlásakor biztos lehetsz abban, hogy a gyártási folyamat etikus. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása