Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Carpatree

Carpatree

A 2018-ban alapított lengyel Carpatree márka minőségi edzőruhák gyártására specializálódott, amelyek kiváló minőségű anyagokból készülnek. A vállalat halad a korral, és folyamatosan a sportipar aktuális igényeihez igazítja kínálatát, olyan technológiailag fejlett szöveteket fejlesztve, amelyek befolyásolják a felhasználó kényelmét az edzések során. A Carpatree az egészséges életmód népszerűsítésében is nagy szerepet játszik, és hangsúlyozza, hogy eltökélt szándéka, hogy olyan speciális edzőruhákat állítson elő, amelyek a legigényesebb sportolók igényeit is kielégítik. 

A Carpatree széles termékválasztékában megtalálhatók a nőknek és férfiaknak szánt ruhák, valamint a fitneszedzéshez szükséges funkcionális kiegészítők - szőnyegek, edzőszalagok és törölközők. A márka tevékenységének legnagyobb részét azonban a sportruházat teszi ki. Minden ruhadarab különböző szabású és színű, aminek köszönhetően minden felhasználó egyénileg az esztétikai ízlésének megfelelően alakíthatja ki a sportruházatot. Az erőnléti edzés és fitnesz területén jól ismert lengyel sportolók, mint Natalia Grzyb, Monika Kołakowska, Piotr Borecki és Sylwia Szostak, együttműködnek a márkával egy limitált ruházati kollekció létrehozásában. 

A vállalat folyamatosan fejleszti a legmodernebb anyagokat, amelyeket következetesen felhasznál edzőruháiban. Ezek közé tartozik a kényelmes és testhezálló EnduraFlex kötés, a nedvességelvezető AeraDry anyag és a rugalmas kompressziós anyag ResisTherm. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása