Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Teniszlabdák

Teniszlabdák a legjobb márkákból a Sportano.hu weboldalon

A jó minőségű teniszlabda a kulcsa a kényelmes játéknak a pályán. A Sportano.hu-n a Teniszlabdák kategóriában az iparág tapasztalt gyártóinak legjobb labdáit találja. A tesztelt és tartós felszereléseket szakértőink gondosan válogatták össze, így biztos lehet benne, hogy csak megbízható labdákat talál a különböző típusú felületekhez. Nyerj több szettet a Sportano.hu labdáival! 

A teniszlabdák típusai

A teniszlabda kiválasztása egyszerűnek tűnhet, de a pályán való hatékony játékhoz fontos megjegyezni, hogy a labdákat három típusba soroljuk. Ezenkívül a súlyuk és az átmérőjük is fontos, valamint az is, hogy milyen típusú filccel vannak bevonva. Megkülönböztetünk nyomásos, nem nyomásos és alacsony nyomású teniszlabdákat.  

Az elsőt elsősorban haladó felhasználóknak, szakembereknek és rendszeresen edző embereknek szánják. Könnyűek és gázzal töltöttek. Ha hosszú ideig nem használják őket, a bennük lévő nyomás csökken, és már nem alkalmasak a játékra.  

A nem nyomógolyók nehezebbek és keményebbek, mint a nyomógolyók. Belsejüket gumival töltik ki, és elsősorban edzésre használják őket. Alkalmasak azok számára, akik időnként teniszeznek, mivel a nyomólabdákkal ellentétben nem veszítenek erejükből az idő múlásával.  

Az alacsony nyomású labdákat viszont gyerekeknek tervezték. A játékos korától és képzettségi szintjétől függően három színnel - zöld, narancssárga és piros - vannak jelölve. Mindegyikre jellemző a kis súly és a vékony fal, ami a legfiatalabb játékosok számára is biztonságot nyújt a pályán. 

Teniszlabdák méretei: súly és átmérő

Teniszlabda - az egyes modellek méretei és súlya némileg eltérhetnek. Ezek a golyók 56 és 59,4 gramm közötti súlyúak, átmérőjük pedig 6,35 és 6,86 cm között mozog. A Sportano kínálatában talál különböző felületekre tervezett modelleket, de univerzális modelleket is, amelyek minden típusú pályára alkalmasak. Üzletünkben minden teniszlabdát a legmagasabb minőségű filccel borítunk, ami biztosítja a megfelelő repülési és lepattanási paramétereket. A labdák készletben vásárolhatók, így hosszabb ideig tartanak. Érdemes az edzés során is cserélni a nyomólabdákat, ahogyan a profik teszik a mérkőzések alatt. Mind a felnőtteknek szánt, mind a gyermekeknek szánt teniszlabdák olyan tapasztalt gyártóktól származnak, akik az iparág élvonalába tartoznak. A Wilson, a BABOLAT, a HEAD vagy a Tecnifibre teniszlabdáit találja. Ha nem tudja, melyik labdát válassza magának vagy gyermekének, kérjen segítséget csapatunk tagjaitól. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása