Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Harcsahorgászat

Harcsahorgászat: felszerelések és felszerelések a Sportano.hu weboldalon

A macskahorgászat a Sportanónál a piacon kapható legjobb macskahorgászfelszereléseket kínáló kategória. A halászatnak ez a területe rendkívül igényes, de erőteljes teljesítményt is lehetővé tesz. Ha a legnagyobb harcsa példányokat szeretné kifogni, akkor profi felszerelésre van szüksége, amellyel a nehéz halakat előcsalogathatja és felemelheti. A Sportano.hu weboldalon egyaránt megtalálhatja az egyes elemeket, mint például az orsókat vagy botokat, valamint a harcsa készleteket vagy az összes szükséges horgászkelléket. És mindezt bizonyított és tapasztalt gyártóktól! 

Professzionális harcsakészlet: mit érdemes beszerezni?

Mind a pergető, mind a földi horgászmódszerek jól működnek a harcsahorgászatban. Mindegyikhez nemcsak készségekre, hanem kiváló minőségű felszerelésre is szükség van. A Sportano-ban összegyűjtöttük a harcsa botokat, harcsa orsókat, zsinórokat és fonott zsinórokat, valamint csalikat, amelyek vonzzák a ragadozót. Olyan márkák termékeit találja, mint a MADCAT, a Prologic és a Penn. Egészítse ki harcsa szettjét a Sportano! 

Harcsa rudak

A sikeres harcsahorgászat alapja egy szilárd és tartós bot. Megfelelő rugalmassággal, a halak mozgása által okozott ütéscsillapítással, tisztességes vezetőkkel és a halászat típusához igazított hosszal kell rendelkeznie. Ebben az esetben nem szabad teleszkópos rudakat választani. A Sportano kínálatában erős harcsás botokat talál, amelyekkel még a legnehezebb példányokat is kifoghatja. 

Harcsa orsók

A harcsaorsó kiválasztásakor fontos, hogy milyen típusú húzót és orsót válasszon. A nagy szilárdságú orsót kifejezetten a harcsára való földi horgászathoz szánják. A harcsaorsó fix orsója gyakorlatilag minden körülmények között működik. A horgászok gyakran választják az elülső húzót, ami megkönnyíti a halak húzását. A harcsa orsó minimális mérete 5000-6000. A Sportanóban találsz megfelelően nagy, egyedi anyagokból készült felszereléseket, amelyeknek köszönhetően több száz méter harcsa zsinór fér el az orsón. 

Harcsa zsinórok és fonatok

A macskahorgászat az erőn és az állóképességen alapul. Ezért rendkívül fontos, hogy a megfelelő harcsazsinórt vagy fonott zsinórt válasszuk. A horgászok különböző paraméterekre figyelnek. A monofil zsinór jobban tompítja a harcsa hirtelen mozdulatait, de kevésbé erős, mint a merev, rugalmatlan fonott zsinór. Feltételezhető, hogy a legnagyobb harcsák, akár a százhalasok horgászatakor a legjobb, ha fonott zsinórt és a legjobb minőségű botot és orsót választjuk, amely ellenáll a halak erős rángatásainak. Kisebb példányok fogásához nagyobb vastagságú harcsaszálak használata is csábító lehet. A Sportanóban fonott és monofil zsinórokat egyaránt kínálunk, így a felszerelést az Ön igényeihez és preferenciáihoz igazíthatja. 

Harcsa csalik

Ha kész a harcsa készlet, érdemes kiválasztani a megfelelő harcsacsalit. Ezek a halak szeretik a belsőségeket, különösen a májat, valamint a piócákat, férgeket vagy a különböző fajú apró halakat. A Sportano kínálatában csalikat és harcsahorgokat is talál, amelyeknek köszönhetően a kívánt példányokat vonzani fogja. 

Harcsa tartozékok

A Sportano harcsa tartozékok között összegyűjtöttük többek között a harcsa úszókat, swingereket, vezetőket, szorító csöveket, jelölő bójákat, csappantyúkat vagy horgonyokat. Ezek olyan márkák magas minőségű termékei, mint a Black Cat, a MADCAT vagy a Mikado. Nekik köszönhetően teljessé válik a harcsaszettje, és a horgászat egy teljesen új szintre emelkedik. 

A harcsa támogatja

Hatalmas példányok horgászatakor kiderülhet, hogy hasznosak a földbe vert harcsatámaszok. Ezek lehetővé teszik a harcsafogó bot stabilan tartását, és a szakértőink által kiválasztott modellek még a legnagyobb ragadozók horgászatakor is hatékonynak bizonyulnak. 

Sátrak, esernyők

Ha néhány napot szeretne harcsahorgászattal tölteni, mindenképpen nézze meg vízálló harcsasátrainkat. Nekik és a tartós harcsaernyőknek köszönhetően biztonságosan és kényelmesen töltheti el az időt a horgásztáborban. 

Hasznos kiegészítők a harcsa halászatához

A Sportanóban minden megtalálható, amire a harcsa horgászatához szüksége van. A harcsafogó készletet kiegészítheti horgászvezetőkkel, csalikhoz való tárolókkal, harcsamutatókkal, stopperekkel vagy biztosítótűkkel. A harcsapaprikások a harcsák csalizásához is hasznosak lehetnek. Ne habozzon, és ismerje meg a Sportano.hu ajánlatát még ma, hogy megteremtse a legjobb harcsahorgász szettet! 

Leírás kibontása Leírás összecsukása