Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Kiképző sárkányok

Edzősárkányok a Sportano.hu oldalon

A sárkányoktató sárkányok lehetővé teszik a kezdőknek, hogy elsajátítsák a sárkányvezérlés alapjait anélkül, hogy teljes kitesurf felszerelést kellene használniuk. A teljes sárkányokkal ellentétben az edzősárkányok kisebbek, könnyebben irányíthatók, és nem igényelnek nagy szélerőt. Ez lehetővé teszi a kezdőknek, hogy az alapvető készségek elsajátítására összpontosítsanak, mint például a sárkányvezérlés és az egyensúly a táblán.

Kitesurfing kezdőknek – milyen előnyökkel jár az edzősárkányokkal való edzés?

A kitesurf egy olyan sport, amely nagy pontosságot és ügyességet igényel a sárkány irányításához. Ezért a gyakorló sárkányokkal való edzés lehetőséget ad a kezdő sárkányszörfösöknek , hogy elsajátítsák az alapvető készségeket, például a sárkányvezérlést, mielőtt a teljes kitesurfing képzésbe kezdenének . Az edzősárkányokkal való edzés emellett segít minimalizálni a sérülések kockázatát, és növeli az önbizalom és a biztonság érzését.

Kitesurf és sárkányvezérlés – miért olyan fontos ez az edzés során?

A sárkányirányítás az egyik legfontosabb készség, amelyet el kell sajátítani a sárkányszörfözés előtt. Az oktatósárkányok lehetővé teszik az alapvető sárkányvezérlési készségek elsajátítását, és minimálisra csökkentik a sárkány feletti kontroll hiányával kapcsolatos sérülések kockázatát. A sárkány irányítása nélkül a sárkányhajó elveszítheti az egyensúlyát és balesetet okozhat.

Training kiteboarding – milyen edzősárkányokat válasszunk?

Az edzősárkány kiválasztásakor más tényezőket is figyelembe kell venni, például a kitesurfer preferenciáját és az időjárási körülményeket. Például a szél jelentősen befolyásolhatja az edzősárkány kiválasztását. Ha erős a szél, a kiteszörfösök választhatnak egy nagyobb sárkányt is a nagyobb kontroll és stabilitás érdekében. Enyhe szélben viszont egy kisebb sárkány alkalmasabb lehet az alapkészségek elsajátítására.

a kiteszörfös milyen deszkán fog edzeni . A legtöbb kiteszörfös a szélviszonyoktól és az edzés típusától függően különböző méretű és formájú deszkákat használ. Éppen ezért érdemes olyan edzősárkányt választani, amelyik passzol ahhoz a deszkához, amelyen edzenünk.

Egy másik fontos tényező, amelyet figyelembe kell venni, a kitesurfer képzettségi szintje. Képességüktől és tapasztalatuktól függően a kiteszörfösök különféle nehézségi szintű edzősárkányokat választhatnak. Például egy tapasztalt kiteszörfös választhat egy 3 soros sárkányt a bonyolultabb manőverek gyakorlásához, míg egy kezdő sárkányhajó választhat egy 2 soros sárkányt, amely könnyebben kezelhető és nagyobb irányítást biztosít.

Leírás kibontása Leírás összecsukása