• Ingyenes szállítás
 • 30 napos visszatérítés
 • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

Kitesurfing bárok

Termékek: 12

View as
 1. F-ONE Linx 4 Lines kitesurfing bár 2022 77222-0101
  230 890,00 Ft
  173 100,00 Ft
  45-38 cm 52-45 cm

  2

 2. North Kiteboarding Navigator 22m sárkányhajó bár NK40150
  244 475,00 Ft
  195 560,00 Ft
  45-50 cm 50-55 cm

  2

 3. CrazyFly Sick kitesurfing bar zöld-kék T003-0021
  250 815,00 Ft
  175 545,00 Ft
  40 cm 45 cm 50 cm 55 cm

  4

 4. Nobile Control Stick Kitesurfing Bar narancssárga
  203 715,00 Ft
  142 570,00 Ft
  36 cm / 23 m 46 cm / 23 m 52 cm / 23 m

  3

Kitesurf rudak a Sportano.hu sportbolt kínálatában

Érdekelnek a vízi sportok, szeretnél elkezdeni kitezni vagy fejleszteni a tudásodat és technikádat? A Sportanónál számos vízi tevékenységhez talál teljes felszerelést. Kínálatunkban megtalálhatóak a kitesurfing rudak, amelyeknek köszönhetően bármilyen körülmények között biztonságosan feszítheti a sárkányt. Professzionális felszereléssel lesz felszerelve, és mi segítünk Önnek a megfelelő választás meghozatalában.  

Melyik kite bar-t válasszam? Tippek és trükkök

A kitesurf felszerelés kiválasztásakor vegye figyelembe, hogy pontosan hol szándékozik kitezni. Ennek oka, hogy a felszerelést úgy kell kiválasztani, hogy az minden szélviszonyok között használható legyen. Ez rendkívül fontos a biztonság szempontjából a kitesurfing során, ezért figyeljünk a bár konstrukciójára vagy rendeltetésére.  

Kitesurf felszerelés 

Amikor a megfelelő kitesurf felszerelést keresi, először ismerkedjen meg a felszerelés minden elemével, amelyek a következők: deszka, kite, trapéz és bar. A deszka és a sárkány különböző méretű lehet, így egyénileg az Ön igényeihez igazíthatja őket. A kite bar, amely a kitesurfer és a kite kombinációja, elengedhetetlen. Legfontosabb funkciója az, hogy biztonságosan irányítsa az összes felszerelést a vízen.  

A kitesurfing rudak célja 

A kitesurfing bar a sárkányhoz és a zsinórokhoz csatlakozik, hogy minden szélviszonyok között könnyű irányíthatóságot biztosítson. Amikor a vízen tevékenykedik, akkor egy hámot kell viselnie, amely egy hurokkal kapcsolódik a rúdhoz. Ez lehetővé teszi, hogy megőrizze az irányítást a léc, a zsinórok és a kite felett. 

Először is, a bar a sárkány szabad irányítására, gyorsítására, lassítására és elfordítására szolgál. A rúdra különböző konfigurációkkal szerelt vonalak vannak rögzítve. Az egyik legnépszerűbb a Nobile 4 vonalú bar, ahol a középső vonal egy de-power rendszerrel kapcsolódik a sárkány széléhez. A másik két vonalat a rúd végeivel együtt helyezik el, segítve az egész felszerelés irányítását úszás közben.  

Ha professzionális felszerelést keres, keresse a DUOTONE márkát a Click Bar technológiával, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen karral pontosan hozzáadjon vagy elvegyen erőt a sárkányhoz. Szintén fontos az állítható zsinórhossz és a V-állás, amely szabadon változtatható az Ön úszási stílusától vagy egyéni igényeitől függően. A márka kitesurfing rúdjai a Sliding Bar Stopper rendszerrel is rendelkeznek, amely a rudat a testhez közel tartja, így könnyebbé teszi az irányítást és a kényelmes kezelhetőséget.  

A legjobb kitesurfing rudak a profi márkáktól 

A sárkányhajózás remek kiindulópontja lehet a vízi sportokkal való kalandozásnak. Azonban, mint minden más tevékenységhez, ehhez is speciális felszerelésre van szükség, amely segít abban, hogy a vízen minden körülmények között teljes biztonságban érezd magad. A Sportanónál megtalálja az Ön szintjének és képességeinek megfelelő összes szükséges felszerelést professzionális és jól ismert márkákból. 

Üzletünkben ügyelünk a termékek legmagasabb minőségére, emellett professzionális ügyfélszolgálatot is kínálunk Önnek, akivel kiválaszthatja a megfelelő kitesurf felszerelést. A terméket 30 napon belül visszaküldheti, ha az nem felel meg az elvárásainak! 

Leírás kibontása Leírás összecsukása