Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Turista asztalok

Turista asztalok - a természet ölében való kényelmes pihenés elengedhetetlen eleme

Ha kempingezni, túrázni vagy piknikezni tervezünk, a felszerelés egyik alapeleme a turistaasztal. A megfelelő asztal kiválasztása jelentősen befolyásolhatja táborunk kényelmét és funkcionalitását. A Sportano.hu áruházban olyan neves márkák kiváló minőségű turistaasztalait találja, mint a Helinox, az Outwell, az Easy Camp vagy a Coleman.

Turisztikai asztalok típusai: különféle igényekre szabott modellek gazdagsága

Az utazóasztal kiválasztásakor érdemes megvizsgálni a különböző típusú modelleket, amelyek konkrét igényeitől és utazási terveitől függően jobban megfelelhetnek az elvárásoknak.

  • Összecsukható turistaasztalok - ezek a legnépszerűbb turistaasztalok, amelyeket könnyű szállítani és tárolni. Az összecsukható asztalok gyorsan össze- és széthajthatók, ami időt és helyet takarít meg a csomagolás és a szállítás során.
  • Turisztikai asztalok ülésekkel - az ilyen típusú asztalok beépített ülésekkel rendelkeznek, így nincs szükség további székekre. Ennek a megoldásnak köszönhetően az egész turisztikai bútorkészlet kevesebb helyet foglal és könnyebben szállítható.
  • Piknikasztalok - ezek nagyobb méretű asztalok, amelyek az egész család vagy egy baráti társaság számára készültek. Gyakran padokkal vagy ülésekkel vannak felszerelve, ami kényelmes használatot tesz lehetővé nagyobb számú ember számára.
  • Állítható turistaasztalok - lehetővé teszik az asztal magasságának megváltoztatását, ami rendkívül praktikussá és funkcionálissá teszi őket. A beállításnak köszönhetően az asztal a különböző terepviszonyokhoz, valamint a felhasználók magasságához és igényeihez igazítható.
  • Utazóasztalok extra polcokkal és szekrényekkel - ez az asztaltípus extra tárolóhelyet kínál, ami különösen hasznos a hosszú távú utazásokhoz. A szekrények és polcok segítenek a kemping rendben tartásában, valamint védelmet nyújtanak a nedvesség és a szennyeződés ellen.

A turistaasztalokhoz használt anyagok és technológiák: a tartósság és a funkcionalitás kulcsa

A turistaasztalok gyártása során felhasznált anyagok és technológiák jelentősen befolyásolják azok minőségét, tartósságát és a használat kényelmét.

  • Asztalkeret - az asztalkeret az alapvető szerkezeti elem, és befolyásolja a tartósságát és súlyát. Az alumínium keretek könnyűek, tartósak és korrózióállóak, így kiváló választás a túrázók számára. Az asztalkerethez használt egyéb anyagok közé tartozik az acél és az üvegszál is, amelyek szintén tartósak, de általában nehezebbek, mint az alumínium.
  • Asztallap - a turisztikai asztallapok anyaga legyen tartós, ellenáll az időjárási viszonyoknak és könnyen tisztítható. Népszerű választás a műanyagból, például polietilénből vagy laminált MDF lapokból készült asztallapok, amelyek könnyűek és tartósak. További lehetőségek az alumínium felsőrészek, amelyek valamivel nehezebbek, ugyanakkor jobban ellenállnak a karcolásoknak és a mechanikai sérüléseknek.
  • Csatlakozási technológia - a turistaasztalok csatlakozásainak minősége kulcsfontosságú a stabilitás és a tartósság szempontjából. A gyártók különböző csatlakozási technikákat alkalmaznak, például csavarokat, reteszeket vagy teleszkópos rendszereket, hogy biztosítsák a szerkezet robusztusságát és az összeszerelés egyszerűségét.
  • Extrák és kiegészítők - egyes turistaasztalok olyan kiegészítő funkciókkal vannak felszerelve, amelyek növelik a használhatóságot és a kényelmet. Ilyen kiegészítők például az italtartók, törölközőkampók vagy konyhai berendezések szekrényei. Ezekre az elemekre érdemes odafigyelni, mert nagyban megkönnyíthetik a kempingben, kempingben való működést.

A turistaasztal kiválasztásakor érdemes odafigyelni az asztal típusára, az anyagokra, amelyekből készült, és további funkciókra, amelyek növelhetik a hasznosságát. Érdemes az egyéni igényeket és az utazás típusát is figyelembe venni - a rövidebb utakhoz más típusú asztalra van szükség, mint a hosszú távú táborokhoz vagy expedíciókhoz. Tudva, hogy mire kell odafigyelni, tudatosan választhat olyan turistaasztalt, amely nem csak praktikus, hanem kényelmes és az Ön igényeinek megfelelő is lesz.

Leírás kibontása Leírás összecsukása