Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Utazási bútorok

Turisztikai bútorok - tartós és kényelmes modellek a Sportano.hu üzletben

Aki járt már kempingezni, bivakozni, vagy csak a szabadban nyaralt, tudja, milyen fontos a megfelelő turisztikai bútor. A bútorok megfelelő megválasztása hozzájárulhat a kényelem, a funkcionalitás és a kényelem javításához az ilyen utazások során. A szabadba tett kirándulások nagyszerű lehetőséget kínálnak a természettel való kapcsolatfelvételre, a mindennapi nyüzsgésből való kipihenésre és új helyek felfedezésére. Éppen ezért érdemes gondoskodni arról, hogy ez az élmény a jól megválasztott turistabútoroknak köszönhetően még kellemesebb legyen. A Sportano.hu áruházban turisztikai bútorok széles választékát találja olyan márkáktól, mint az Outwell, az Easy Camp, a Vango, a Coleman és a Helinox.

Utazószékek: utazási kényelem

A turistaszékek minden tábori felszerelés nélkülözhetetlen elemei. Érdemes olyan modelleket választani , amelyek könnyűek, összecsukhatók, könnyen szállíthatók, ugyanakkor kényelmesek és stabilak. Különféle típusú turisztikai székek kaphatók a piacon, az egyszerű és kompakttól a fejlettebb karosszékekig karfával vagy olyan kiegészítő funkciókkal, mint az italtartó vagy a háttámla dőlésszöge.

Turista asztalok: praktikum nyaraláskor

A turistaasztalok a tábor felszerelésének másik fontos elemei. Lehetővé teszik, hogy kényelmesen étkezzen, társasjátékozzon vagy térképeket olvasson. A székekhez hasonlóan itt is érdemes összecsukható modelleket választani, amelyek könnyen szállíthatók és összeszerelhetők. A turistaasztal kiválasztásakor érdemes odafigyelni a stabilitására, az anyagára és a hasznos felületére, ami elegendő legyen az utazó létszámhoz.

Turisztikai nyugágyak: pihenés a tengerparton vagy a hegyekben

A turista nyugágyak tökéletes megoldást jelentenek a szabadban való pihenéshez, mind a tengerparton, mind a hegyekben. Könnyű, összecsukható, könnyen szállítható és összeszerelhető, kényelmes tartást és a láb kiegyenesítésének lehetőségét kínálják. Érdemes tartós és időjárásálló anyagokból, például alumíniumból vagy acélból készült modelleket választani. Egyes nyugágyak további funkciókkal is rendelkeznek, mint például a háttámla dőlésszögének beállítása vagy a napellenző.

A megfelelő kerti bútor kiválasztása: amit tudnod kell

A turisztikai bútorok vásárlása olyan befektetés, amelynek több évszakon át kell szolgálnia. A megfelelő választáshoz érdemes figyelembe venni a következő tényezőket:

  • Utazás típusa - turisztikai bútorok vásárlása előtt gondolja át, milyen nyaralást tervez - sátoros sátorozásról, lakókocsis nyaralásról vagy bérelt lakóautóról. Az expedíció típusa befolyásolja a megfelelő bútorok kiválasztását, amelyek megfelelnek az elvárásoknak a kényelem, a méret és a funkcionalitás tekintetében.
  • Személyek száma – a bútorokat az azt használók számához kell igazítani. Nagyobb csoportok esetén érdemes nagyobb asztalokra, székekre vagy turisztikai bútorkészletekre fektetni, amelyekkel kényelmesen eltölthetjük együtt az időt.
  • Súly – a bútorok könnyű tárolása rendkívül fontos, különösen autós kirándulások vagy túrázás során. Válasszon könnyű, kompakt és összecsukható bútorokat, amelyeket könnyedén elfér a csomagtartóban vagy a hátizsákban.
  • Anyagok és tartósság – a turisztikai bútorokat tartós és időjárásálló anyagokból kell készíteni, mint például alumínium, acél vagy műanyag. Ügyeljen a kivitelezés és a csatlakozások minőségére, hogy a bútorok hosszú ideig szolgálják Önt.
  • Kényelem és kényelem – fontos, hogy az utazási bútorok kényelmesek legyenek, különösen egy hosszú túrázás vagy városnézés után. Ellenőrizze, hogy a székeknek megfelelő háttámlájuk van-e, az asztalok stabilak-e, és hogy a nyugágyak az Ön súlyához és magasságához igazodnak-e.
  • Esztétika és dizájn – a turisztikai bútorok nemcsak praktikusak, hanem esztétikusak is. Válasszon olyan bútort, amely megfelel stílusának, és jól mutat egy táborban vagy pihenőhelyen.
  • Ár és minőség – érdemes odafigyelni az ár-érték arányra. Néha érdemes kicsit többet fektetni egy jó hírű márka hosszú évekig tartó bútoraiba, mint olcsóbb, rossz minőségű, gyorsan romló termékeket vásárolni.
  • Könnyű össze- és szétszerelés - érdemes odafigyelni arra, hogy milyen gyorsan és egyszerűen össze- és szétszerelhető a turisztikai bútor. Minél kevesebb időt vesz igénybe ez a folyamat, annál több ideje lesz pihenni és élvezni a nyaralást.

A fenti tényezőket szem előtt tartva képes lesz a megfelelő kerti bútor kiválasztására, amely kalandjai során beválik. Kényelmet és funkcionalitást biztosítanak, ami viszont lehetővé teszi, hogy teljes mértékben élvezze a természet ölében eltöltött minden pillanatot.

Leírás kibontása Leírás összecsukása