Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Coleman

A Coleman márka története 1901-ig nyúlik vissza, amikor az alapító William Coleman elkészítette a világ első hordozható olajlámpáit. Ez a találmány forradalmasította a világítás tervezésének megközelítését globális szinten. Azóta a márka folyamatosan bővítette termékkínálatát, és a túra- és kempingfelszerelések gyártására specializálódott, így a sportpiac egyik vezető márkájává vált. 

Ma a vállalat olyan termékek gyártásában állít fel szabványokat, mint a sátrak, hálózsákok és szőnyegek. A Coleman a túrázáshoz szükséges konyhai kiegészítők széles választékát is kínálja, beleértve a termoszokat, kompakt főzőedényeket, praktikus hűtőtáskákat és egyéb praktikus eszközöket. A gyártó legfontosabb kollekciói közé tartoznak a Coleman kiegészítők, a Coleman kályhák és a Coleman sátrak. 

A márka tevékenységét a kültéri felszerelésekre összpontosítja, amelyek minőségükben új dimenziót kaptak. A Coleman termékek mindenekelőtt rendkívül funkcionálisak, tartósak és viszonylag könnyűek, így alkalmasak hosszú távú túrázásra és kempingezésre. 

A sokéves tapasztalat lehetővé tette a vállalat számára, hogy kiváló gyártási folyamatokat alakítson ki, amelyek közvetlenül befolyásolják a gyártott berendezések minőségét. Minden tartozék minden részletre odafigyelve készül, és megfelel a szigorú követelményeknek az olyan modern technológiáknak köszönhetően, mint a tűzálló, a Coleman WeatherTec™ és az Easy Set UP rendszer. Mielőtt a Coleman márkájú termékek forgalomba kerülnének, egy sor előírt vizsgálaton esnek át, amelyek során ellenőrzik a termékek tulajdonságait. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása