Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Fiú fürdőruhák

Fürdőruha fiúknak – válassza ki a megfelelő modellt a Sportano.hu üzletben

A nyári szezon a nyaralás, a napozás és a tengerben, tóban vagy medencében való fürdőzés ideje. A fürdőruha az egyik fontos felszerelés, amely nélkül nem nélkülözheti nyaralását. A fürdőruha kiválasztásánál az egyik legfontosabb szempont a kényelem és a funkcionalitás, a fiúk fürdőruháinál pedig a stílusa és a vonzó megjelenése. A Sportano.hu oldalon kiváló minőségű fürdőruhákat talál fiúknak olyan professzionális márkáktól, mint az AQUA-SPEED, Billabong, Quiksilver, Speedo, Nike és Rip Curl.

Fürdőruha választás fiúknak – mire kell figyelni?

A fiúknak való fürdőruha kiválasztása egyszerű feladatnak tűnhet, de érdemes egy kis időt szánni a megfelelő modell kiválasztására, amely kényelmet és szabadságot biztosít gyermekének a vízben való játék közben. A fiúk számára készült fürdőruha többféle kivitelben, stílusban és színben kapható, ami gyakran megnehezíti a döntést. Érdemes több fontos kérdésre is odafigyelni, amelyek segítenek a helyes választásban.

  • Méret és kényelem - a fürdőruháknak jól illeszkedniük kell a gyermek alakjához, hogy ne akadályozzák a mozgást és ne essen le a vízben való játék közben. A jól megválasztott fürdőruha legyen kényelmes, ne nyomja vagy dörzsölje, az elasztikus szövetek pedig lehetővé teszik a gyermek szabad mozgását.
  • Anyag és a kidolgozás minősége - az anyag, amelyből a fürdőruha készült, nagy jelentőséggel bír a minőség és a tartósság szempontjából. A fiúk számára készült fürdőruhák gyorsan száradó anyagokból készüljenek, amelyek sok mosás után is megtartják formájukat és színüket. Érdemes minőségi anyagokból készült modelleket választani, hogy biztosan tartósak és kopásállóak legyenek.
  • Szín és minta – A fiúk fürdőruhái számos színben és mintában kaphatók. Érdemes a gyereknek tetsző modelleket választani, hogy a vízben játszva is gyönyörködhessen bennük. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy az élénk színek gyorsabban fakulhatnak, és egyes minták kevésbé sokoldalúak és hamarabb kimennek a divatból.
  • Cél és stílus - fiú fürdőruha kiválasztásakor érdemes odafigyelni a célra és a stílusra. Például óvodás és iskolás korú kisgyermekek számára rövid lábú vagy alsónadrágos modellek ajánlottak, amelyek megkönnyítik a vízben való szabad mozgást. Az idősebb fiúk számára, akik szeretnek aktívan lenni a vízben, választhatnak hosszabb lábú modelleket, amelyek további védelmet nyújtanak a napsütés ellen.
  • Biztonság – a fiúk fürdőruhájának biztosítania kell a biztonságot a vízben való játék közben. Érdemes odafigyelni az olyan tanúsítvánnyal rendelkező modellekre, amelyek megerősítik biztonságukat és napfényállóságukat.

Fiú fürdőruhák anyagai

A megfelelő anyag kiválasztása kulcsfontosságú a fiú fürdőruha kényelme és tartóssága szempontjából. Sok különböző típusú anyag van a piacon, amelyek eltérő tulajdonságokkal és jellemzőkkel rendelkeznek. Vásárlás előtt érdemes több fontos szempontra is odafigyelni, mint a tartósság, rugalmasság, légáteresztő képesség, gyorsan száradó tulajdonságok és az UV sugárzás elleni védelem.

A fürdőruhák gyártásában az egyik leggyakrabban használt anyag a poliamid. Ez egy könnyű, tartós és rugalmas anyag, amely kiválóan alkalmas fiúk fürdőruháihoz. A poliamid ellenáll a mechanikai sérüléseknek és a nyújtásnak, ami szabad mozgást tesz lehetővé a fürdőzés során. Ezenkívül a poliamidot gyorsan száradó tulajdonságok jellemzik, ami különösen fontos vízi tevékenységek esetén.

A fürdőruhák másik gyakori anyaga a poliészter. Mechanikai sérülésekkel és nyúlással szemben nagy ellenálló képességű anyag, amely biztosítja a fürdőruha hosszú távú tartósságát. A poliészter klórálló is, így az ebből az anyagból készült fürdőruha kiválóan alkalmas a medencébe.

Egy másik népszerű anyag a fürdőruhák gyártásában a Lycra. A Lycra egy rugalmas és puha anyag, amely tökéletesen alkalmazkodik a testhez, teljes mozgásszabadságot biztosítva fürdés közben. A lycrából készült fürdőruhákat az UV-sugárzással szembeni nagy ellenállás is jellemzi, ami különösen fontos a napon való úszás során.

A neoprént fiú fürdőruhák gyártásához is használják. A neoprén egy olyan anyag, amelyet nagy rugalmasság és hőszigetelés jellemez, így ideális a hideg vízben való úszáshoz használható fürdőruhákban. A neoprénből készült fürdőruhák ellenállnak a kopásnak és a mechanikai sérüléseknek is.

Érdemes megjegyezni, hogy a választott anyagtól függetlenül a fiúk fürdőruhájának könnyen tisztíthatónak és víz- és mosószerállónak kell lennie.

Leírás kibontása Leírás összecsukása