Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Billabong

Az 1973-ban alapított Billabong egy ausztrál márka, amely ruházat és kiegészítők gyártására szakosodott a snowboard, a síelés, a gördeszkázás, a szörfözés és más extrém sportok szerelmeseinek 

A márka első terméke egy speciális rövidnadrág volt, amelyet az alapító Gordon Merchant úgy döntött, hogy egy szörfboltban fog árulni. Így vált a márka helyi szinten, majd később a világ más pontjain is ismertté. A modern szörfnadrágok sikeresen meghódították a sportipart. A legkiemelkedőbb sportolók kezdték használni őket, így jelentősen népszerűsítve a márkát a különböző környezetekben. Az 1990-es években a Billabong az extrém vízi sportokhoz szükséges kiegészítők gyártásának egyik vezetőjévé vált. 

A Billabong márkafelirattal ellátott termékeket a legmagasabb minőség jellemzi, és minden részletre odafigyelve készülnek. Így a vállalat még a legigényesebb fogyasztók igényeinek is megfelel. Az évek során a vállalat folyamatosan fejlesztette a modern technológiai megoldásokat, amelyeket számos termékében következetesen alkalmaz. A gyártó Billabong emellett az általa gyártott kiegészítők egyedi kialakításával is törődik. Ennek köszönhetően minden felhasználó kiválaszthatja a saját igényeinek leginkább megfelelő kialakítást. 

A Billabong termékeket sikeresen használhatják mind a kezdők, mind a haladó sportolók, akiknek kiváló minőségű termékekre van szükségük.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása