Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

BARTS

Barts

A Barts 1986-ra nyúlik vissza, amikor alapítója, Bart Koene megtervezte és megalkotta az első strandnadrágot, amelynek egyedi dizájnja gyorsan elnyerte a szörfösök szívét, és a kor egyik legkeresettebb termékévé vált. Koene az első megkeresett pénzéből új szöveteket szerzett egyenesen Baliról. Azóta a márka folyamatosan növekszik, és folyamatosan új termékekkel bővíti kínálatát. 1992-ben a vállalat piacra dobta első kendőit, majd rövidesen kesztyűket, sálakat, termo alsóneműket és zoknikat. 

A Barts felirattal ellátott speciális termékeket a márkára jellemző egyedi formatervezés jellemzi. Ennek köszönhetően a vállalatot világszerte elismerik, és tartozékait a profi sportolók és a jó stílus kedvelői egyaránt használják. A Barts-termékeket emellett kiváló minőségű kivitelezés és különböző technológiai megoldások jellemzik, amelyek javítják tulajdonságaikat.  

Jelenleg az egyik legnépszerűbb Barts termék a kalap, amely még szélsőséges időjárási körülmények között is tökéletes. Vannak gyermekeknek szánt modellek is, amelyeket fantáziadús nyomatok jellemeznek.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása