Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

SCARPA

SCARPA

Bár a Scarpa márkát 1938-ban alapították, fejlesztése 1956-ig nyúlik vissza, amikor az olasz Parisotto család kezébe került. A márka a kezdetektől fogva profi cipészeket gyűjtött maga köré, akik gyakorlati tapasztalataikat innovatív cipők gyártására fordították. Nem telt el sok idő, mire a Scarpa ikonikus Gore-Tex® membránja és más modern anyagok felhasználásával híressé vált a márka, és mérföldkő lett a fejlődésében. Ma a Scarpa a speciális túra-, hegymászó- és hegymászócipők egyik vezető gyártója. 2005-ben az olasz gyártó megnyitotta új központját a külföldi piacon - Észak-Amerikában. 

Az 1970-es években a Scarpa professzionális alpesi sícipőket dobott piacra, amelyek gyorsan forradalmasították a piacot, és a folyamatos gyártásuk mércéjévé váltak. Röviddel ezután megjelentek a műanyag hegymászócsizmák is, amelyeket világszerte híres himalájai és hegymászó sportolók használtak. 

A vállalat számos modern technológiát használ termékeiben, mint például a BI-TENSION, a Vibram, az ACTIVImpact és a SCARPA Sock Fit DV, amelyek gondoskodnak a tartósságról és jelentősen javítják a kényelmet. A Scarpa választékában számos, különböző fizikai tevékenységekre szánt cipőkollekció található. Ezek közé tartozik a Zodiac megközelítési modell, a Mojito Hike GTX túramodell, a Highball túramodell és a Mojito városi modell

2021-ben a Scarpa bemutatta a világnak a Zöld kiáltványt ("Green Manifesto"), amelyben kijelentette, hogy a következő években arra törekszik, hogy a lehető legtartósabban termeljen, európai és tanúsított anyagokra támaszkodjon, és a hulladékmentesség jegyében állítson elő, ezáltal jelentősen csökkentve a légkörbe kerülő szén-dioxid-kibocsátást. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása