Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

BUFF

A Buff® egy barcelonai családi vállalkozásként indult. Első projektje egy varrás nélküli mikroszálas sál volt motorozáshoz. A termék gyorsan népszerűvé vált, és a Buff® egyik jellegzetes termékévé vált. Nem telt el sok idő, mire a márka kibővítette termelését, és más sportágakhoz is többfunkciós hevedereket kezdett gyártani. A vállalat ekkor kezdett el terjeszkedni a külföldi piacokon, többek között Franciaországban, Svájcban és Németországban. 

A Buff® folyamatosan fejlődik és bővíti termékválasztékát. Az évek során a vállalat a multifunkcionális sálak mellett speciális ruházati cikkekkel, kalapokkal és fejfedőkkel is bővítette termékcsaládját. A Buff® termékek tartósságában megbízhatunk - minden tartozékot gondosan tesztelünk kiadás előtt, és minőségüket a gyakorlatban is alaposan ellenőrizzük.  

A Buff® olyan modern anyagokat és technológiákat használ, mint a Coolnet® UV+, az újrahasznosított mikroszál, a DryFlx®, a Polartec®, valamint a Thermonet® és a merinógyapjú. Ezen kívül a márka a megalakulása óta elkötelezett termékeinek egyedi kialakítása mellett is, hogy minden viselője kiválaszthassa a számára megfelelő dizájnt. A modern Buff® márka a multifunkcionális sálak gyártásának úttörője, és tevékenysége során valódi vezető szerepet tölt be, amely trendeket határoz meg és új utakat alakít ki a gyártásukban.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása