Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Salewa

Salewa

A német Salewa márka eredete 1935-re nyúlik vissza, amikor az alapító, Josef Liebhart úgy döntött, hogy saját, kiváló minőségű sportruházat gyártására szakosodott céget alapít. Ma a Salewa az egyik vezető márka, amely professzionális lábbeliket és ruházatot gyárt túrázáshoz és hegymászáshoz.  

Az 50-es és 60-as évek a vállalat dinamikus fejlődésének időszaka volt. Ennek egyik oka a síelés növekvő népszerűsége volt, amelyhez a Salewa speciális botokat gyártott. Ebben az időben a márka egy új, forradalmi termékkel bővítette kínálatát az alpesi expedíciókhoz - állítható és könnyű, a felhasználó biztonságát garantáló kramponokkal. Ez egy különösen úttörő pillanat volt, amelynek köszönhetően a vállalat nagy népszerűségre tett szert a sportiparban, és a világ számos pontján elismertté vált. Nem sokkal később, 1978-ban a márka műszaki ruházattal bővítette kínálatát, amelyre a mai napig specializálódott. 

Az évek során a gyártó Salewa folyamatosan fejlesztette a termékeiben használt innovatív rendszereket és technológiákat. A Salewa lábbelik a kiváló minőségű anyagokat olyan funkcionális megoldásokkal ötvözik, mint a Climbing Lacing a precíz fűzéshez, a bakteriosztatikus tulajdonságokkal rendelkező Ortholite talpbetét a hosszan tartó frissességért, és a Vibram talp kiváló tapadást biztosít még a durva terepen is. Ezenkívül minden Salewa-kiegészítőt alaposan tesztelnek a szakemberek, mielőtt forgalomba kerülnek - a vállalat az alpineXtream sportolói csapattal dolgozik együtt, akik a márka egyes termékeit igényes alpinista mászóteszteknek vetik alá. 

A márka széles kínálatában speciális túra- és hegymászócsizmák, funkcionális sportruházat, például kabátok, nadrágok, pulóverek, pólók, valamint praktikus kiegészítők, például termoszok és termobögrék szerepelnek. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása