Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Gregory

Az 1977-ben Wayne Gregory által alapított amerikai márka megalakulása óta hátizsákok és túratáskák gyártására specializálódott. Wayne 14 éves korában tervezte első hátizsákját, és 1970-ben külső kerettel ellátott modelleket dobott piacra. Ma a Utah állambeli Salt Lake Cityben székhellyel rendelkező Gregory Mountains Product az optimálisan funkcionális, kényelmes és megbízható modellek megalkotásával magasan a hátizsákgyártók között. 

A márka a következő filozófiára alapozza tevékenységét: megfelelően kialakított hátizsákokat kell használni, nem pedig útközben hordani. Ezért a Gregory nagy hangsúlyt fektet a kiváló minőségű hátizsákok és táskák létrehozására, amelyek megfelelő méretben vannak méretezve a férfiak és nők geometriájához, hogy biztosítsák a kényelmes illeszkedést és a teljesítményt az ösvényen. Minden egyes ötletet először mérnökök tesztelnek alaposan, és csak akkor kerül piacra, amikor már tökéletesítve van. A márka annyira biztos a termékeiben, hogy élethosszig tartó garanciát vállal rájuk. 

A Gregory egyedi termékmegközelítése és innovatív technológiái többszörös díjakat eredményeztek olyan hátizsákmodellekért, mint a Zulu, Tribute, Jade, Kalmia és Katmai. Mit kínálnak az amerikai márka túra- és városi hátizsákjai? Teljesen állítható törzshosszúság wishbone keret felfüggesztéssel és kivágott vállpántokkal, aktív pajzzsal ellátott rekesz, amely ellenáll a párának, a szennyeződéseknek és a szagoknak, perforált, légáteresztő hátpanel, körbefutó csípőövvel, a kifejezetten a női anatómiához igazított Gear Guard hordozórendszer vagy a 3 az 1-ben eligazító, eső- és lopásgátló fedél. Az olyan innovatív technológiák, mint a 3D Hydro Trek, a BioSync, a Fushion Flex Suspension, a Versa Fit vagy az Aerolon szintén említést érdemelnek. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása