Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Turistaházak

Turisztikai nyugágyak - kényelmes pihenés az utazás során

A turistautak során nem csak a kényelmes alvás fontos, hanem a kényelmes pihenőhely is a nap folyamán. Az egyik legjobb megoldás a turista nyugágyak, amelyekkel bárhol és bármikor kényelmesen pihenhet. A Sportano.hu üzletben olyan gyártók turisztikai nyugágyait találja, mint a KADVA vagy az Outwell.

Turisztikai nyugágyak - a legnépszerűbb típusok

A turista nyugágyak kényelmes és praktikus megoldást jelentenek, amellyel bárhol és bármikor lazíthat. A felhasználó igényeitől és preferenciáitól függően különféle típusú turisztikai nyugágyak állnak rendelkezésre.

 • A strand nyugágyak alacsony profilú és kényelmes ülések, amelyek tökéletesek a strandon való használatra. Általában egyszerű szerkezet, lehajtható kartámasz és a háttámla állítási lehetősége jellemzi őket. A strandszék kiválasztásakor érdemes odafigyelni arra, hogy milyen anyagból készült, hogy tartós és időjárásálló termék legyen.
 • A kerti nyugágyak megoldást jelentenek azok számára, akik a kertben vagy a teraszon szeretnének pihenni. Magasabbak, mint a strandon fekvő nyugágyak, és általában további funkciókkal is rendelkeznek, mint például állítható háttámla vagy kartámasz. A kerti nyugágyak gyakran kényelmesebbek és kényelmesebbek, mint a strand nyugágyak, de általában nehezebbek és kevésbé hordozhatók.
 • A kemping napozóágyak könnyűek, strapabíró és könnyen szállítható napozóágyak, melyek ideálisak a kempingben, a kertben vagy a tengerparton való használatra. Általában egyszerű szerkezet, lehajtható kartámasz és a háttámla állítási lehetősége jellemzi őket. A kemping nyugágy kiválasztásakor érdemes odafigyelni a szerkezet szilárdságára, mert szállítás közben sok terhelésnek lesz kitéve.

Anyagok és technológiák

Az anyagok és a technológia a legfontosabb szempontok, amelyeket figyelembe kell venni a napozóágy kiválasztásakor. A megfelelően kiválasztott anyagok és technológiák befolyásolják a nyugágy használatának kényelmét, tartósságát és szilárdságát, valamint funkcionalitását és szállításának egyszerűségét.

Anyagok

A napozóágy anyagának mindenekelőtt tartósnak és az időjárási viszonyoknak ellenállónak kell lennie. A nyugágy típusától függően különböző anyagok használhatók. Közülük a legnépszerűbbek:

 • Alumínium - könnyű és tartós keretek gyártására szolgál, amelyek biztosítják a nyugágy stabilitását és tartósságát.
 • Acél - olcsóbb nyugágyak gyártására szolgál, amelyek azonban nehezebbek és kevésbé hordozhatók.
 • Műanyagok - egyszerű formájú, könnyű és könnyen szállítható napozóágyak gyártására szolgálnak.
 • Szintetikus szövetek - nyugágyülések gyártására szolgálnak, amelyek puha és kényelmesek. A leggyakrabban használt szintetikus anyagok a poliészter és a nylon.

Technológiák

A turisztikai nyugágyak különféle technológiákat is alkalmaznak, amelyek befolyásolják a használat kényelmét, a termék tartósságát és funkcionalitását. A turisztikai nyugágyak gyártásához használt legnépszerűbb technológiák a következők:

 • Háttámla beállítása - lehetővé teszi a háttámla dőlésszögének beállítását a felhasználó egyéni igényeihez, ami növeli a pihenés kényelmét.
 • Lehajtható karfák - lehetővé teszik a könnyű és kényelmes fel- és leülést, valamint csökkentik a nyugágy méretét szállítás és tárolás során.
 • Profilozott ülések - optimális támasztást biztosítanak a gerincnek és kényelmes használatot biztosítanak a nyugágy használatához.
 • Nedvesség és alacsony hőmérséklet elleni védelem - speciális bevonatokat és anyagokat használnak, hogy megakadályozzák a nedvesség és a hideg bejutását a napozóágy ülésébe.
 • Rögzítőrendszerek - a nyugágy stabilizálására szolgálnak egyenetlen terepen vagy szeles körülmények között, ami növeli a használat biztonságát.
Leírás kibontása Leírás összecsukása