Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

LEKI

Leki

A LEKI 1948-ban debütált a németországi Kirchheim unter Teck városában az első üvegszálas síbotok bevezetésével, amelyek akkoriban innovatívnak számítottak. Azóta a vállalat folyamatosan fejlődött, és ma már a sí-, túra- és egyéb sportbotok egyik vezető márkájaként tartják számon.

A tökéletesség és a minden részletre való odafigyelés a LEKI védjegye. Az évek során a vállalat a fejlesztésre összpontosított, és több mint 200 modern megoldást hozott létre, amelyeket termékeiben használ. A LEKI kiváló minőségű botjait a kezdőknek és a profi sportolóknak egyaránt ajánlja. 1978-ban a LEKI márkájú botok még a világ legmagasabb csúcsán, a Mount Everesten (8848 m) is debütáltak. 

A LEKI minőségi síkesztyűket is gyárt, amelyek innovatív szigetelőanyagokból és vízlepergető rétegekből készülnek, így tökéletesen illeszkednek a botokhoz, és minden sporttevékenységhez kényelmet biztosítanak. A LEKI termékekben a német minőség, a precíz kivitelezés és az egyedi dizájn ötvöződik, amely minden felhasználónak megfelel.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása