Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Tecnica

Tecnica

 Az 1960-ban alapított Tecnica eredetileg munkabakancsokat gyártott, de ahogy a síelés iránti érdeklődés nőtt, a cég szétágazott, és speciális síbakancsokat kezdett tervezni, amelyekről ma is jól ismert. 

A Tecnica az alapítása óta eltelt kevesebb mint egy évtized alatt világszerte hírnevet szerzett magának. 1969-ben a márka piacra dobta a Moon Boot szabadidős bakancsot a lesiklók számára. Ez a modell volt az, amely megnyerte a felhasználók szívét, és az egyik legfelismerhetőbb téli lábbelivé vált. Alig egy évvel e nagy siker után a vállalat egy újabb áttörést jelentő terméket mutat be a világnak - az első fröccsöntött Tecnus sícipőt. Ezek a fejlesztések lehetővé tették, hogy a márka a sícipők egyik vezető gyártójává váljon. A márka világhírnevét az egyik szlalom síelő, Mario Matt győzelme is meghozta, aki a 2014-es szocsi téli olimpián a Tecnica aláírt termékeket használta győztes futása során. 

A Tecnica termékek magas minőségét olyan neves európai és világszintű tanúsítványok igazolják, mint például az ISPO Award, amelyet a vállalatok azért kapnak, mert termékeikben innovatív technológiai megoldásokat alkalmaznak.  

A sílábbelik mellett a vállalat túrabakancsokat és hegyi futóknak szánt túracipőket is kínál. Ma a Tecnica az egyik legprofibb márka, amely a síelőknek, sprintereknek és hegyi túrázóknak szánt sporttermékeket kínál.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása