Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Patagonia

A Patagonia egy amerikai márka, amelynek története 1973-ig nyúlik vissza, amikor Yvon Chouinard, akit kiskorától kezdve lenyűgözött a hegymászás, úgy döntött, hogy saját céget alapít. Az évek során az Yvon folyamatosan fejlesztette a márka kínálatát, és idővel Patagonia elismertségre tett szert, és a világ egyik legismertebb szabadtéri ruházati gyártójává vált.

A Patagonia központja a kaliforniai Ventura városában található, ami jól mutatja a márka mély kapcsolatát Kalifornia szabadtéri kultúrájával és a természet szeretetével. Ennek tükröződése az egyes termékek minőségében és dizájnjában is megmutatkozik, mely a természeti táj nyersségét és szépségét tükrözi, amely inspirálja a márka alkotóit.

A Patagonia több mint fél évszázada kiterjesztette tevékenységét az egész világon, üzletei több mint 10 országban, gyárai pedig 16 országban működnek. Ez a márka világszerte elismert, elismertségre tesz szert a szabadtéri tevékenységek profi és amatőrei körében egyaránt.

A márka egyik egyedi jellemzője a ruhagyártáshoz való hozzáállása. A Patagonia termékei hosszú élettartamára és tartósságára összpontosít, és a javítás és az újrahasznosítás támogatásával igyekszik csökkenteni a fogyasztást. A cég olyan javítási programot kínál ügyfeleinek, amely lehetővé teszi a ruhák élettartamának meghosszabbítását és az erőforrások pazarlásának minimalizálását.

Patagonia víziója a fogyasztók ösztönzése és oktatása, ösztönözve őket tájékozott döntések meghozatalára, amelyek pozitív hatással vannak a bolygóra. Tevékenységeivel és termékeivel a Patagonia példát mutat más vállalatoknak, megmutatva, hogy az üzlet és a természeti környezet gondozása együtt járhat és kell is.

Leírás kibontása Leírás összecsukása