• Ingyenes szállítás
  • 30 napos termékvisszaküldés
  • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

VAUDE

A Vaude egy neves német márka, amely kültéri és kerékpáros ruházat, felszerelés és kiegészítők gyártására specializálódott. Az Albrecht von Dewitz által 1974-ben alapított márka gyökerei a dél-németországi Tettnang festői városában vannak.

A Vaude kínálatában különösen nagyra értékelik a kerékpáros táskákat és hátizsákokat, amelyek kiváló minőségükkel tűnnek ki. Mindegyik nagyfrekvenciás hegesztési eljárással kézzel készült. Emiatt ezek a termékek 100%-ban vízállóak, így még a legintenzívebb szabadtéri kalandokhoz is megbízható társak.

A Vaude márka nemcsak a kiváló minőség, hanem a hosszú élettartam szinonimája is. Minden termékére 5 év gyártói garancia vonatkozik. Ez bizalmat ad az ügyfelekkel, hogy vásárlásuk évekre szóló befektetés.

Vaude a környezetért való felelősségről sem feledkezik meg. A márka gyártó üzeme EMAS ökológiai tanúsítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy megfelel a legmagasabb európai környezetvédelmi előírásoknak. Ráadásul a gyártás 100%-ban klímasemleges.

A Vaude termékek kiválasztásával nemcsak a legmagasabb minőségű felszerelést kapja, hanem hozzájárul bolygónk védelméhez is. A Vaude-val minden kaland nemcsak izgalmas, hanem fenntartható is.

Leírás kibontása Leírás összecsukása