Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Puma

Puma

A Puma márka eredete az 1920-as évekre vezethető vissza, amikor két testvér, Rudolf és Adolf Dassler, akik korábban együtt vezettek egy cipőgyárat, amely már akkoriban is ismert volt a sportvilágban, összevesztek, és úgy döntöttek, hogy külön utakon járnak, és saját cipőgyárat alapítanak. Adolf az adidas, Rudolf pedig a Puma márka atyja, amely pontosan 1948. október 1-jén született.

A cég az alapítása óta eltelt rövid idő alatt az első futballcipő modelljével, a Puma Atom nevet szerezte meg magának, amelyet később a német válogatott számára fejlesztettek ki. Néhány éven belül Puma cipőben világrekordokat döntöttek (100 méteres futásban Heinz Fütterer) és olimpiai érmeket nyertek - Armin Hary, Abebe Bikil, Gaston Roelants és Mary Rand aranyat. Mi több, 1970-ben a híres labdarúgó, Pelé Puma King cipőben nyeri meg a világbajnoki címet.

Ez idő alatt a Puma a sportruházatra is kiterjeszti kínálatát, majd 1985-ben kifejleszti a világ első lábbeli modelljét a modern Running System párnázó rendszerrel, amely több anyagréteg kombinációjával támogatja és stabilizálja viselője minden mozdulatát. Emellett a Puma az első sportmárka, amely partnerséget köt az ismert tervezővel, Jil Sanderrel, akivel közösen fejlesztik a Puma lifestyle tornacipőket a különböző felhasználók számára.

Az évek során a márka folyamatosan növekedett és fejlesztette a legmodernebb technológiát, amelyet a különböző sportágak cipőiben és ruházatában egyaránt alkalmaznak. Ma a Puma márka kiterjedt kínálatában megtalálhatók a focistáknak, futóknak, teniszezőknek és még a golfozóknak szánt termékek is. A Sportano.hu online sportboltban megtalálod a legjobb Puma termékeket, akár kezdő, akár haladó sportoló vagy.

Leírás kibontása Leírás összecsukása