• Ingyenes szállítás
  • 30 napos visszatérítés
  • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

Asztalitenisz hálók

Termékek: 3

View as

Ping-pong háló - válassza ki a megfelelőt a Sportano üzletben 

Az asztalitenisz háló a sportfelszerelés elengedhetetlen része - mind az amatőr, mind a profi asztaliteniszezők számára. A kiváló minőségű asztalitenisz hálók tartós, vízálló anyagokból készülnek, és gyors rögzítő rendszerrel rendelkeznek, amely gyors és egyszerű szállítást tesz lehetővé - így mindig és bárhol élvezheti az izgalmas játékokat

A Sportano egy online sportbolt, ahol elismert márkák termékeit találja, amelyeket szakemberek választottak ki. Nézze meg ajánlatunkat, és válassza ki a megfelelő asztalitenisz hálót, amely garantálja Önnek az izgalmakkal teli játékot, függetlenül attól, hogy az all-round stílust, a támadó vagy védekező játékot kedveli, vagy esetleg a pingpongozás az Ön amatőr hobbija. 

Hogyan válasszuk ki a megfelelő asztalitenisz hálót és mire figyeljünk vásárláskor?

Az asztalitenisz hálónak állíthatónak kell lennie, és tökéletesen illeszkednie kell az asztal méreteihez. A Sportano választékában kapható asztalitenisz hálók egyszerű húrfeszítés-szabályozó rendszerrel vannak felszerelve, amely garantálja a megfelelő feszességet és a játék kényelmét. Fontosak a fogások is, mint például a csíptetős rögzítési rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a hálót pillanatok alatt ki- és behajtsák. 

Nagyon fontos, hogy a háló alapanyaga erős és nyújtható legyen, így elkerülhető a játék közbeni törés veszélye. Megfelelő választás lehet egy rugalmas, műanyagból, például nejlonból készült asztalitenisz háló, amely biztosítja a háló tartósságát és időjárásállóságát, így még az izgalmas szabadtéri játékok során sem lesz kitéve sérüléseknek. Az asztal a hálóval együtt a szabadban is elhelyezhető, nem kell attól tartani, hogy az eső kárt tesz benne. 

Az asztalitenisz háló felső felületén lévő fehér szalag megkönnyíti a játékot, jó láthatósággal a játék során, az acélból vagy fémből készült összecsukható oszlopok pedig biztosítják a stabilitást, a gyors felszerelést és a háló könnyű szállítását, amely összecsukott állapotban kompakt. Az értékes márkák asztalitenisz hálói garanciát jelentenek a legmagasabb, évek óta változatlan minőségre és játékkomfortra

Asztalitenisz háló magassága - milyen méretei vannak egy pingponghálónak?

A pingpongháló méreteinek egy adott asztalhoz való illesztése nem jelenthet problémát, mivel a játékasztalok általában szabványosított méretekkel rendelkeznek, amelyek megfelelnek a sportág általánosan elfogadott normáinak (amatőrök és profik számára egyaránt). 

Feltételezzük, hogy egy asztaliteniszasztalnak legalább 152,5 cm szélesnek, 274 cm hosszúnak és 76 cm magasnak kell lennie. Az asztalitenisz háló magasságának megfelelően kifeszítve 15,25 cm-nek kell lennie, de az állítási rendszer lehetővé teszi, hogy amatőr játékok esetén le lehessen engedni. A gyermekeknek szánt termékek esetében az asztalitenisz háló és egyéb tartozékok méretei eltérhetnek. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása