Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Testépítő övek

Testépítő övek - válasszon a megfelelőt a Sportano sportboltban  

A Sportano.hu oldalon a testépítő övek kategória a legjobb gyártók edzőeszközök kiegészítőit kínálja, amelyekkel megbirkózhat a növekvő súlyokkal, miközben védi a gerinc ágyéki szakaszát. Válassza ki a paramétereinek és igényeinek megfelelő testépítő övet, és érjen el kielégítő eredményeket a súlyemelésben, guggolásban, evezésben, evezésben vagy súlyzózásban.    

Testépítő övek - hogyan válasszuk ki megfelelően a súlyemelő öveket? 

A testépítő öv alapvető feladata a has és a hát alsó részén lévő izmok megtámasztása a nagy terheléssel végzett gyakorlatok során. A megfelelő teljesítés érdekében különös figyelmet kell fordítani az olyan elemekre, mint a cél, az anyag, a méret, a szélesség, a vastagság és a rögzítőelem.  

Crossfitet, súlyemelést vagy testépítést edzel haladó szinten? Fogadjon a természetes bőrből készült szilárd és tartós testépítő övre. A súlyzókkal kezded a kalandodat, és szeretnéd csökkenteni a sérülés kockázatát a súlyokkal való edzés során? Kezdetben egy szintetikus anyagból (pl. neoprén, nejlon vagy EVA hab) készült testépítő öv, amely jól elvezeti a nedvességet, megfelelő lesz. A tépőzár vagy csatok/kapcsok formájában lévő rögzítők elengedhetetlenek. 

A testépítő övet a gyártó mérettáblázata szerint kell kiválasztani, amely általában feltünteti a kerületi beállítási tartományt és a növekedés mértékét (pl. 2,5 cm-rel). A szíj szélességének és vastagságának megválasztása az egyéni preferenciáktól és a céltól függ. Az erőemelésben széles öveket, míg az erőemelésben elöl keskenyedő, hátul széles öveket használnak.  

Ha a profi sportolók által nagyra értékelt márkák, például az Allright, Trec, HMS vagy Power System testépítő öveihez nyúl, garantáltan kiváló minőségű anyagokat, kényelmes használatot és hosszú élettartamot kap. 

Bőr, női, lánc - testépítő övek típusai 

Testépítő bőröv

Előállításához leggyakrabban természetes borjú- vagy marhabőrt használnak. Olajcserzett nubukból készült modelleket is találhat. A testépítő bőröv tartós, és használata elsősorban haladó embereknek ajánlott: testépítőknek, erőtriatlonistáknak és crossfitereknek. 

Női testépítő öv

A női testépítő öv széles színválasztékban kapható bőr és neoprén változatban egyaránt. Minden irányban teljes és könnyű beállítással kell rendelkeznie, és ergonomikus kontúrral, hogy jobban illeszkedjen a női alakhoz (így például nem vésődik be a csípőbe). Az övet a bőrödhöz fogod használni? Győződjön meg róla, hogy sima belső felületű (pl. velúr), megerősített, vékony és nem kemény varratokkal, hogy elkerülje a kellemetlen kopásokat. 

Testépítő öv lánccal

Ez leggyakrabban egy bőr testépítő öv, amelyhez egy acélláncot rögzítünk egy karabinerrel, amelyre további súlyokat (pl. ütközőlemezeket) akaszthatunk. Ezt például a rúdon végzett húzódzkodáshoz vagy a svéd fekvőtámaszhoz használják. 

A Sportano.hu oldalon összegyűjtöttük a legjobb testépítő öveket, amelyekkel többet emelhetsz és új rekordokat dönthetsz, kiküszöbölve a gerinc túlzott terhelését. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása