• Ingyenes szállítás
 • 30 napos termékvisszaküldés
 • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

Testépítő övek

Termékek: 8

View as
 1. RDX Belt 4" bőr súlyemelő öv fekete WBS-4RB
  13 585,00 Ft
  11 775,00 Ft
  S M L XL

  4

 2. Pure2Improve Weight Testépítő öv fekete P2I200780
  12 860,00 Ft
  Tól 12 225,00 Ft
  S M L

  3

 3. Sveltus bőr súlyemelő öv fekete 9401
  15 400,00 Ft
  Tól 12 950,00 Ft
  105 cm 115 cm 125 cm

  3

 4. Sveltus súlyemelő öv fekete 9400
  7 245,00 Ft
  6 070,00 Ft
  S M L XL

  4

 5. Súlyemelő öv Division B-2 fekete DIV-WLBL01
  9 510,00 Ft
  Tól 6 795,00 Ft
  110 cm (M) 115 cm (L) 120 cm (XL)

  3

 6. Divízió B-2 nejlon súlyemelő öv fekete DIV-WLBN02
  7 245,00 Ft
  5 435,00 Ft
  88 cm (S) 99 cm (M) 106 cm (L) 114 cm (XL)

  4

Testépítő övek - válasszon a megfelelőt a Sportano sportboltban  

A Sportano.hu oldalon a testépítő övek kategória a legjobb gyártók edzőeszközök kiegészítőit kínálja, amelyekkel megbirkózhat a növekvő súlyokkal, miközben védi a gerinc ágyéki szakaszát. Válassza ki a paramétereinek és igényeinek megfelelő testépítő övet, és érjen el kielégítő eredményeket a súlyemelésben, guggolásban, evezésben, evezésben vagy súlyzózásban.    

Testépítő övek - hogyan válasszuk ki megfelelően a súlyemelő öveket? 

A testépítő öv alapvető feladata a has és a hát alsó részén lévő izmok megtámasztása a nagy terheléssel végzett gyakorlatok során. A megfelelő teljesítés érdekében különös figyelmet kell fordítani az olyan elemekre, mint a cél, az anyag, a méret, a szélesség, a vastagság és a rögzítőelem.  

Crossfitet, súlyemelést vagy testépítést edzel haladó szinten? Fogadjon a természetes bőrből készült szilárd és tartós testépítő övre. A súlyzókkal kezded a kalandodat, és szeretnéd csökkenteni a sérülés kockázatát a súlyokkal való edzés során? Kezdetben egy szintetikus anyagból (pl. neoprén, nejlon vagy EVA hab) készült testépítő öv, amely jól elvezeti a nedvességet, megfelelő lesz. A tépőzár vagy csatok/kapcsok formájában lévő rögzítők elengedhetetlenek. 

A testépítő övet a gyártó mérettáblázata szerint kell kiválasztani, amely általában feltünteti a kerületi beállítási tartományt és a növekedés mértékét (pl. 2,5 cm-rel). A szíj szélességének és vastagságának megválasztása az egyéni preferenciáktól és a céltól függ. Az erőemelésben széles öveket, míg az erőemelésben elöl keskenyedő, hátul széles öveket használnak.  

Ha a profi sportolók által nagyra értékelt márkák, például az Allright, Trec, HMS vagy Power System testépítő öveihez nyúl, garantáltan kiváló minőségű anyagokat, kényelmes használatot és hosszú élettartamot kap. 

Bőr, női, lánc - testépítő övek típusai 

Testépítő bőröv

Előállításához leggyakrabban természetes borjú- vagy marhabőrt használnak. Olajcserzett nubukból készült modelleket is találhat. A testépítő bőröv tartós, és használata elsősorban haladó embereknek ajánlott: testépítőknek, erőtriatlonistáknak és crossfitereknek. 

Női testépítő öv

A női testépítő öv széles színválasztékban kapható bőr és neoprén változatban egyaránt. Minden irányban teljes és könnyű beállítással kell rendelkeznie, és ergonomikus kontúrral, hogy jobban illeszkedjen a női alakhoz (így például nem vésődik be a csípőbe). Az övet a bőrödhöz fogod használni? Győződjön meg róla, hogy sima belső felületű (pl. velúr), megerősített, vékony és nem kemény varratokkal, hogy elkerülje a kellemetlen kopásokat. 

Testépítő öv lánccal

Ez leggyakrabban egy bőr testépítő öv, amelyhez egy acélláncot rögzítünk egy karabinerrel, amelyre további súlyokat (pl. ütközőlemezeket) akaszthatunk. Ezt például a rúdon végzett húzódzkodáshoz vagy a svéd fekvőtámaszhoz használják. 

A Sportano.hu oldalon összegyűjtöttük a legjobb testépítő öveket, amelyekkel többet emelhetsz és új rekordokat dönthetsz, kiküszöbölve a gerinc túlzott terhelését. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása