Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Városi/városi kerékpárok

Városi kerékpárok és városi kerékpárok - válasszon a Sportano shop segítségével

A Sportano.hu városi/városi kerékpárok kategóriájának köszönhetően kényelmes, környezetbarát és biztonságos utazásra indulhat a városban. Válassza ki az igényeinek megfelelő modellt a gondosan kiválasztott berendezések közül. A Sportano kínálatában szereplő városi kerékpárok a világ legjobb gyártóitól származnak. Kiváló minőségű kivitelezés, modern technológia és szilárd anyagok jellemzik őket. A kiváló minőségű városi kerékpárok nemcsak kényelmes, hanem biztonságos módja is a városban való közlekedésnek. 

A városi kerékpárok típusai - mik azok a városi kerékpárok?

A városi kerékpárokat két típusra osztják: a holland stílusú városi kerékpárra és a városi kerékpárra. Az előbbit a nagy kerekek, a magas nyereg és a kosár számára kialakított hely jellemzi. Csomagtartóval és U alakú kormányrúddal is rendelkezik. A holland utcákra jellemző modellek között vannak női és férfi modellek egyaránt. A női modell lefelé ívelt vázzal rendelkezik, ami megkönnyíti a kerékpárra való felszállást. Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy egyenes háttal üljön. A holland kerékpárok férfi megfelelői viszont vízszintes vázzal rendelkeznek, amely a nyeregtől a kormányig tart. 

Az Urban bike egy városi kerékpár és egy sportmotor keveréke. A kormány egyenes, a nyereg kissé magasabb, a felhasználó testtartása pedig ferde. Egy holland kerékpárhoz képest a kerekek észrevehetően szélesebbek. A városi kerékpárok tárcsafékkel és merev villával vannak felszerelve. A Sportanónál női városi kerékpár és férfi városi kerékpár vásárolható derailletve. A kosarak felszerelésének lehetőségének és a csomagtartók jelenlétének köszönhetően minden városi kerékpár alkalmas bevásárlásra, és helyettesítheti a tömegközlekedést. 

Ajánlott városi kerékpár modellek ismert márkáktól

A Sportano kínálatában összegyűjtött városi és városi kerékpárok a legjobb gyártók számos modellje. Olyan márkák felszerelései találhatók itt, mint a Goetze, Romet, Indiana, Le Grand, Giant vagy Merida. A kiváló minőségű kerékpárok ilyen széles választékában mindenki megtalálja a számára megfelelő kerékpárt, akit érdekel a környezetbarát és kényelmes közlekedés a városban. Amikor modellt választ magának, vegye figyelembe a kialakítását, a kerékméretet és a váltó jelenlétét. Ha inkább felegyenesedve szeretne tekerni, akkor válassza a klasszikus holland kerékpárokat, amelyek retro dizájnnal rendelkeznek. Ezeket az Indiana vagy a Le Grand modellek között találja. A kissé sportosabb stílus kedvelői számára a Romet és a Giant a modern technológiával felszerelt, kissé hátradőlve vezethető kerékpárokat készített. A nagy kerekekkel ellátott városi kerékpárokkal kényelmesen és biztonságosan juthat el a munkahelyére vagy az iskolába. A kerekek átmérője ezeknél a modelleknél lehetővé teszi, hogy kis erőfeszítéssel minimalizálja a rázkódásokat. Ha nem tudja, melyik városi kerékpárt válassza magának vagy gyermekének, írjon nekünk! Csapatunk tagjai szívesen eloszlatják a kétségeit. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása