• Ingyenes szállítás
  • 30 napos visszatérítés
  • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

Kerékpáros melegítő

Termékek: 5

View as
  1. Férfi termál póló ASSOS Summer NS fehér P11.40.428.57
    24 910,00 Ft
    M (I) L-XL (II) XLG-TIR (II)

    3

Kerékpáros melegítő - válassza ki a megfelelő modellt a Sportano üzletben

A kerékpáros melegítőfelső alapvető ruhadarab, amely felelős a nedvesség megfelelő elvezetéséért kifelé. Jellemzője, hogy egyenes és testhezálló szabású, így maximális kényelmet biztosít. A Sportano sportbolt kerékpáros melegítő kategóriájában olyan neves gyártók kiváló minőségű modelljeit találja, mint a POC, a Santini vagy az ASSOS. Nálunk férfiaknak és nőknek szánt termékekkel egyaránt felszerelkezhet, amelyek kiváló nedvességelvezetést, kényelmet és hőérzetet biztosítanak akár több órás kerékpározás során is.

Mikor érdemes beruházni egy kerékpáros melegítődobozba?

A kerékpáros melegítőfelső, ahogy a neve is mutatja, egy olyan ruhadarab, amely a nedvességet a testből kifelé vezeti. Leggyakrabban rövid ujjú vagy ujjatlan póló, amely szorosan a bőrhöz simul, és a testhez simul. Ezenkívül viselés közben kényelmet biztosít, és biztosítja, hogy a bőrön keletkező kellemetlen szag ne emelkedjen fel. Úgy tervezték, hogy hatékonyan elvezesse az izzadságot intenzív lovaglás közben. Az anyag elég rugalmas ahhoz, hogy jól illeszkedjen a testhez, ugyanakkor speciális hálóval vagy panelekkel rendelkezik a szellőzés érdekében. A kerékpáros pulóver szabadon viselhető kerékpáros mez vagy melegítőfelső alatt, és a kialakításának köszönhetően kényelmes érzést nyújt, és szárazon hagyja a bőrt. Ezenkívül a kerékpáros pulóver viselése biztosítja a megfelelő testhőmérséklet fenntartását. A szabadban végzett intenzív testmozgás vagy akár túrázás közben is jó ötlet kerékpáros melegítőfelsőt viselni, mivel megakadályozza, hogy kihűljön és fázzon.

A megfelelő kerékpáros melegítő kiválasztása

Mindenekelőtt a kerékpáros melegítőfelső kiválasztásakor figyeljen a konstrukció anyagára, ahol általában a mesterséges anyagok és a maximális rugalmasság dominálnak. A pamuthoz képest sokkal jobban elvezetik a nedvességet a külsejükhöz, és gyorsabban száradnak. Előnyük az is, hogy jól szigetelnek és hőkomfortot biztosítanak. A melegítőnadrágok ezért ideálisak a hosszú órákon át tartó lovagláshoz vagy az átmeneti évszakokban. Ez a fajta ruházat gyakorlatilag a második bőr a kerékpáros számára, ezért olyan varrásmentes kialakítással kell tervezni, amely véd az irritáció és a kidörzsölődés ellen.

A melegítőnek jól kell illeszkednie, eléggé szorosan, de annyira, hogy viselés és lovaglás közben ne nyomja össze a testet. Válasszon olyan modelleket, amelyek rugalmas anyagból készültek és hálós zónákkal rendelkeznek a jobb légáramlás érdekében. Ha a megfelelő terméket keresi, a női kerékpáros melegítőfelső és a férfi kerékpáros melegítőfelső csak a szabásban és a szabásban különbözik, de ugyanaz a feladatuk - hatékonyan kell elvezetniük a nedvességet kifelé.

Kerékpáros melegítőket kínáló márkák

A Sportano.hu üzlet kínálatában olyan neves márkák kiváló minőségű kerékpáros melegítőit találja, mint a POC, a Santini vagy az ASSOS. Nálunk férfiak és nők számára tervezett modellekkel lesz felszerelve, varrat nélküli vagy sima kivitelben. Olyan rugalmas anyagokból készülnek, amelyek tökéletesen elvezetik a nedvességet. Ha nem tudja, melyik modellt válassza, vegye igénybe professzionális ügyfélszolgálatunkat, hogy segítsen kiválasztani a megfelelő terméket.

Leírás kibontása Leírás összecsukása